13 évesen szabad súlyzózni nagyon kicsi súllyal olyan 4-5 kg-sal?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 12:01
1/27 anonim válasza:
Több értelme van a fegyencedzésnek.
Mert jobban élvezed, ad egy alapvető fizikumot, és ha szabályosan végzed, nincs veszélyben a gerinced sem.
2/27 anonim válasza:
Google->fegyencedzés scribd
csináld ezt.
Ilyen fiatalon ne súlyzózz még.
4-5 kg-ot emelgetni pedig értelmetlen.
3/27 A kérdező kommentje:
fegyencedzést ismerem, sőt végzem csak kiegészitésnek gondoltam súlyzozást
2013. aug. 12. 12:33
4/27 anonim válasza:
Ilyen kis súlyokkal semmit sem ér,de nem veszélyes,csak nem lesz eredménye.
5/27 A kérdező kommentje:
hát nem tudom a testvérem régen csinált minden nap fél évig 200 bicepsz hajlitást, 200 vállból nyomást és 200 mellből nyomás, szar étrendel és a végén fél év alatt 30-ról 34-re nővelte a bicepszét és a válla is izmosabb lett (akkor neki szerencéje volt vagy mi?)
2013. aug. 12. 12:48
6/27 A kérdező kommentje:
ja és lemardt ekkor ő 15 éves volt és 3kg-val csinálta
2013. aug. 12. 12:49
7/27 anonim válasza:
Szabad súlyzózni, én 14 évesen 92 kg-ot nyomtam fekve. Fegyencedzés nem rossz de mellette szerintem kiegészítésnek jó, vagy ha nagyon nagyon kezdő vagy azzal érdemes elkezdeni, mondjuk ha nem tudod egyszer se felhúzni magad. Mert amikor én megismerkedtem a fegyencedzéssel majdnem minden gyakorlatnál meg tudtam csinálni az utolsó szintet, persze egykezes húzockodást nem, de szerintem annak aki fegyencedzést csinálja azok közül se sokan csinálják azt meg.
8/27 anonim válasza:
Mennyi baromság összejött itt. Egyrészt: 200-as ismétlésszámmal előbb veszít valaki izmot, mint hogy nyerjen. Alapból ilyen pici súllyal nem tudod megszakítani az izomrostokat, így nem áll növekedésnek, a nem tudom kicsodád gondolom csak meghízott, vagy a fene tudja. Ne egészítsd ki a fegyencedzést súlyzós edzéssel, mert fiatal vagy. Ilyen kicsi súllyal meg főleg NE! Semmi értelme, rossz belegondolni hogy valaki 100-as ismétlésszámig elmegy egy bicepszezésben. Az utolsó az vagy hülyeségeket beszél, vagy szteroidozott, amit kétlek, ahhoz meg amúgy sem árt a rendes étrend. 15-16 évesen kezdődhet csak a súlyzós edzés, addig elégedj meg a fegyencedzéssel, meg keress +gyakorlatokat: Pl. lábra a sissy-guggolás, van bicepszre a törölközős húzódzkodás, ami az alkart is igénybe veszi, tricepszre meg ajánlok sok tricepszhajlítást, akár ágy szélén, vagy Body-up-ot, az egy ilyen lendületesen végrehajtott tigris karhajlítás. Am tricepsznyújtásnál változtathatod a kéztartást is, szűken a külső fej kap több terhelést, szélésen a belső fej. (asszem :D)
9/27 anonim válasza:
Jah, kimaradt a tömegnövelő étrend:D De aztán akkor gyúrjál keményen, vagy több zsír megy rád, mint izom.
10/27 A kérdező kommentje:
lehet hogy baromság de ő tényleg izmosodott ráadásul nem is szabályosan csinálta mert ilyen 0,5mp-0,5mp-0,5mp tempóba
2013. aug. 12. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!