Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 évesen szabad súlyzózni...

13 évesen szabad súlyzózni nagyon kicsi súllyal olyan 4-5 kg-sal?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 12:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Jah, akkor tartsd meg azt nyugodtan, azt hittem hát edzésnél tartod meg a húzódzkodást, úgy igazad van, ha bicepsznél, tudod én csak hátra csinálok húzódzkodást, ezért egyből arra gonndoltam, az meg annyira nem hatásos, mint bicepsznél, de bicepsznél is csak 1-2 másodpercig, ne 10 percig.
2013. aug. 12. 21:37
 22/27 anonim ***** válasza:

Ne súlyzózz még, fiatal vagy hozzá

A csontjaid még fejlődésben vannak, 16-tól viszont már súlyzózhatsz de kérdezd meg a háziorvosodat is a témával kapcsolatban

2013. aug. 14. 20:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Én 12 éves vagyok és 20 kg -t szoktam kinyomni kb.50 -szer és eddig nem lett bajom töle.
2013. aug. 15. 10:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az lószart sem ér, maximum az agy-izom kapcsolatot tudod fejleszteni, de nagy izomnövekedés nem lesz. A baj meg amúgy sem azonnal jön, lehet hogy csak évek múlva. És ne kérdezd meg a háziorvosodat, nem ért hozzá, vagy rendes sportorvost kérdezz meg (de sokan közülük baromságokat hajtogatnak, pl. 18 alatt nem szabad, vagy hogy az étrendkiegészítők ártalmasak), vagy ne kérdezz meg senkit, és csináld 15-16 évesen.
2013. aug. 15. 11:34
 25/27 anonim ***** válasza:
a 24-esnek kb. Qrvára igaza van.
2013. aug. 15. 12:03
 26/27 anonim ***** válasza:
aha
2013. aug. 18. 18:40
 27/27 anonim válasza:
Attól függ, én már 12 évesen is csináltam, de szigorúan edző jelenlétében. Mondja meg ő, hogy milyen gyakorlatra.
2013. aug. 26. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.