Szerintetek milyen? Jó ez a haladás? Ez eddig 11 hónapos "munka".
Csináltam egy előtte utána (vagyis ez még nem utána, csak félúton van valahol:)) képet magamról, írjatok véleményt légyszi:)
Ha már így mindenki idegyűlt, akkor mondjátok már meg, létezik az, hogy ez a Zach Zeiler naturál ?
Brutál mód ektomorf a gyerek, ráadásul rákos is volt, mégis 2 év alatt olyan fejlődést lenyomott, hogy amikor néztem a videónaplóját, rendesen éreztem hogy az egóm két számjeggyel kisebb lett.
Rengeteg tömeg van rajta, és csontszáraz, sosem láttam nála tömegelést, vagy szálkásítást, mégis egy rahedli izmot szedett magára. WTF. Van ilyen ?
jaja, szép csajszi.
Ne hari, de ez olyan lenne, mintha a csajod szeme láttára küldenél egy képet egy másiknak! :-) Érteeed? :-)
Annyiban hasonlít, hogy szép és karakteres, mint Andi, de szerintem Andi szebb.
Akkor ott kox lesz, de holnap, illetve ma reggel rákeresek a gyerekre. Mentem pihenni. Andi is. Nyugi, külön lakásban.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!