Fekvenyomás fejlesztése?
Fekvenyomásban, hogyan tudnák fejlődni?
Hétfő-szerda-péntek 1órákat nyomok fekve azaz összesen 1héten 3órát!
Így csinálom:
70kgba összessen 50dbot (3-4esével)
75kgba összessen 30dbot (2-3asával)
Kicsit sok nem?
Ha így csinálom fejlődök e?
"A kérdező kommentje:
Dwayne Johnson (the rock)
Napi 7-8 órát edz!
Az már milyen?
Az ő izmai mikkor pihennek"
Az ember próbál értelmesen válaszolni, erre beírsz egy ekkora ökörséget, amivel azt is mutatod, hogy a válaszainkra nem vagy nyitott.
Az a csávó már akkor is kokszolt, amikor te csecsemőként a kezedbe sz#rtál és az arcodra kented. Ez a napi 7-8 óra edzés...ezt a napköziben mondták?
Bocs srácok, de ez ki tud akasztani. :)
Így jó - e lesz a fekvenyomásom?
15 sorozat 75kgal sorozatonként 3 ismétléssel.
Hetente 2 szer! 3 naponta.
Nem jó. Nem kell ennyi sorozat, csinálj 5-6-ot majd egy kis kiegészítő tárogatás és annyi. Ha heti kétszer megy.
Ha heti egy edzésed lenne mellre, akkor mehetne több gyakorlat, de akkor sem egy gyakorlatból 15 sorozat.
15 sorozat 3 ismétléssel szerintem jó lehet.
Bár én csak 7 sorozatot nyomtam kb. ilyen rendszerben (alacsony ismétlés), de az nem fárasztotta ki az izmot, hiszen marad az izomban "99% emelésére elég" erő.
A súlyt minden edzésen emelni kellene mondjuk 0.5 kg-mal.
E mellett viszont nem szabad tömegnövelő edzéssel is terhelni a mellet.
Hát a súlyt emelni már nem nagyon tudom mert ugye 75kg al szériázom és csak 3at bírok belenyomni!
2 esével szerintem nem érdemes csinálni!
Vagy igen?
itt van Kathi Béla erőemelő edzésterve. Lemegy 2 ismétlésig, de nem nyom bele 15 szériát.:)
a 9. válaszban írtam le, hogy nem 75-től indítod a ciklust, hanem mondjuk 50-től, és onnan haladsz felfelé heti 1-2 kg-ot. Így pár hónap alatt eljutsz 75-ig, és úgy haladsz át rajta, mint kés a vajon.
Mellesleg....elárulom, hogy szerintem rosszul kajálsz, mivel 75 kg alacsony súly még naturál sportolóknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!