Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvenyomás fejlesztése?

Ryback kérdése:

Fekvenyomás fejlesztése?

Figyelt kérdés

Fekvenyomásban, hogyan tudnák fejlődni?

Hétfő-szerda-péntek 1órákat nyomok fekve azaz összesen 1héten 3órát!

Így csinálom:

70kgba összessen 50dbot (3-4esével)

75kgba összessen 30dbot (2-3asával)

Kicsit sok nem?

Ha így csinálom fejlődök e?

2012. okt. 24. 00:10
1 2 3 4
 11/31 Sznofru ***** válasza:
És láttad őt edzeni? Vagy telefonon beszéltetek? Sok hülyeség kering a neten amit nem szabad elhinni, de látom téged nem lehet meggyőzni, akkor edzél órákat és minél több sorozattal.
2012. okt. 24. 22:14
 12/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, a profik is csak egy-másfél órát edzenek. De egyébként is koxal hamarabb lehet regenerálódni.
2012. okt. 24. 22:17
 13/31 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Dwayne Johnson (the rock)

Napi 7-8 órát edz!

Az már milyen?

Az ő izmai mikkor pihennek"

Az ember próbál értelmesen válaszolni, erre beírsz egy ekkora ökörséget, amivel azt is mutatod, hogy a válaszainkra nem vagy nyitott.

Az a csávó már akkor is kokszolt, amikor te csecsemőként a kezedbe sz#rtál és az arcodra kented. Ez a napi 7-8 óra edzés...ezt a napköziben mondták?

Bocs srácok, de ez ki tud akasztani. :)

2012. okt. 25. 12:11
 14/31 A kérdező kommentje:

Így jó - e lesz a fekvenyomásom?

15 sorozat 75kgal sorozatonként 3 ismétléssel.

Hetente 2 szer! 3 naponta.

2012. okt. 26. 19:16
 15/31 anonim ***** válasza:

Nem jó. Nem kell ennyi sorozat, csinálj 5-6-ot majd egy kis kiegészítő tárogatás és annyi. Ha heti kétszer megy.

Ha heti egy edzésed lenne mellre, akkor mehetne több gyakorlat, de akkor sem egy gyakorlatból 15 sorozat.

2012. okt. 26. 19:20
 16/31 Sznofru ***** válasza:
Nem hiszem el. Leírtuk, hogy ez sok. Hogy ezt nem lehet felfogni. Komolyan, mint a dedóban...
2012. okt. 27. 07:03
 17/31 anonim ***** válasza:

15 sorozat 3 ismétléssel szerintem jó lehet.

Bár én csak 7 sorozatot nyomtam kb. ilyen rendszerben (alacsony ismétlés), de az nem fárasztotta ki az izmot, hiszen marad az izomban "99% emelésére elég" erő.

A súlyt minden edzésen emelni kellene mondjuk 0.5 kg-mal.

E mellett viszont nem szabad tömegnövelő edzéssel is terhelni a mellet.

2012. okt. 27. 08:13
 18/31 A kérdező kommentje:

Hát a súlyt emelni már nem nagyon tudom mert ugye 75kg al szériázom és csak 3at bírok belenyomni!

2 esével szerintem nem érdemes csinálni!

Vagy igen?

2012. okt. 27. 13:27
 19/31 anonim ***** válasza:

itt van Kathi Béla erőemelő edzésterve. Lemegy 2 ismétlésig, de nem nyom bele 15 szériát.:)

[link]

2012. okt. 27. 13:36
 20/31 anonim ***** válasza:

a 9. válaszban írtam le, hogy nem 75-től indítod a ciklust, hanem mondjuk 50-től, és onnan haladsz felfelé heti 1-2 kg-ot. Így pár hónap alatt eljutsz 75-ig, és úgy haladsz át rajta, mint kés a vajon.

Mellesleg....elárulom, hogy szerintem rosszul kajálsz, mivel 75 kg alacsony súly még naturál sportolóknak is.

2012. okt. 27. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!