Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Irritál, mikor Nem naturál...

Irritál, mikor Nem naturál gyúrósok, tudatlanul okoskodnak pár év edzés után?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, vagy te, aki még fiatal és te is max 10 éve edzel, és van egy gyerek, aki nálad is fiatalabb, vagy veled egyidős, pár éve kezdett el edzeni 50 kilósan, koxszal pár év alatt nagyra nőtt, semmit nem ért a témához, felkapta a média valami miatt, és most olyan magas lóról beszél, hogy az bicskanyitogató. Egyre több ilyet látok.
okt. 25. 14:21
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Manapság, már nagyon kevesen anabolikus ablakoznak, meg kevesebben veszik meg a felesleges tapkiegeket, mint régen és nagyjából tisztában vannak az alapokkal a gyúrósok. Egyébként naturálban, 200 gramm fehérje se indokolt.

Bár egy naturalnak, sokkal többet kell tenni azért, hogy nézzen ki valahogy, ezt ne felejtsd el.

nov. 1. 19:53
 52/56 anonim ***** válasza:
50, én ilyet még nem láttam naturáloktól.. ha van étrendjük, már az is nagyon ritka.
nov. 3. 07:07
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Én naturál és nem naturál embereknél is nevetségesnek tartom, ha ételhordókkal járkálnak, meg edzés után rohannak az öltözőbe meginni a fehérjéküket.
nov. 3. 08:29
 54/56 anonim ***** válasza:
olyat már viszont láttam, hogy a kokszos személyi edző ott zabálta a brokkolis halat, miközben a kliens edzett. Na az gáz volt.
nov. 3. 08:32
 55/56 anonim ***** válasza:
Az is gáz aki edzés után ott zabál a kondiban. Toljon le egy fehérjét oszt csá. Egyén otthon, ne nekem kelljen már az öltözőben szagolni a büdös halat vagy csirke rizst brokkolival. Ki kíváncsi rá hogy zabál. Szánalmas, én versenyzőként se csináltam ilyet.
nov. 3. 09:08
 56/56 anonim ***** válasza:

55:

Ez a legprolibb dolgok egyike 🤣

nov. 3. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!