Szerintetek egy hétre milyen ez a felosztás?
Úgy gondoltam az év hátralévő részére (legalább) ezt követném, aztán majd az eredmények alapján döntök utána hogyan tovább. Emellett naponta biciklizem legalább 10-15km-t utána megyek edzeni.
2 éve járok lassan edzeni, utóbbi időben volt egy kisebb kihagyásom, most így térnék vissza, persze először szépen fokozatosan csinálnám.
21/L 164cm, 57kg vagyok jelenleg
2 év után ugye tudod, hogy a felosztásnak és a gyakorlatszelekciónak nem sok jelentősége van? Ezek alapján nem tudunk mit mondani a fejlődésedre nézve, hisz semmi érdemi adatot nem osztottál meg velünk.
Kezdőként/újrakezdőként mindentől fejlődni fogsz. Ha van progresszív túlterhelés, bukásközeli effort, elegendő volumen, elegendő kalória és fehérje, akkor hosszútávon is lesz fejlődés.
Ezt nem tudom értelmezni, pedig nem gondolnám, hogy ne lenne hozzá meg az eszem..
Ott van, hogy 1. gyakorlat, de fel van sorolva alatta 5 gyakorlat, amiből az utolsó 2 ugyanaz, mint az első kettő.
Teljesen mindegy egyébként, de az fix, hogy 4 sorozatra senkinek sincs szüksége 1 gyakorlatnál.
4-8 bukás közeléhez vitt szett / izomcsoport / hét, ennyi. Ha kevésnek tartod, nem edzel bukáshoz közel.
Tehát 2x3 gyakorlat bicepszre, ezek 4 sorozattal? Ennyit szeirntem 2 hónap alatt nem csinálok..
Rohadt sok a sorozat. Ha gondolod írj privátban és segítek, természetesen ingyen.
Úgy lenne reális, hogy a 6 bicepsz gyakorlatot csökkented kettőre, és ezek is 2 szettel..
De már leírtam:
6-8 szett / hét mindenre.
5 edzés meg felesleges.
Legyen 3 teljes test edzésed, minden izomcsoportra 2 szett bukásig/bukáshoz közel, ennyi.
Vagy felsőtest alsótest bontás, A-B - szünet - A-B a hétvége pedig szintén szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!