Irritál, mikor Nem naturál gyúrósok, tudatlanul okoskodnak pár év edzés után?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, vagy te, aki még fiatal és te is max 10 éve edzel, és van egy gyerek, aki nálad is fiatalabb, vagy veled egyidős, pár éve kezdett el edzeni 50 kilósan, koxszal pár év alatt nagyra nőtt, semmit nem ért a témához, felkapta a média valami miatt, és most olyan magas lóról beszél, hogy az bicskanyitogató. Egyre több ilyet látok.okt. 25. 14:21
31/56 A kérdező kommentje:
Corzet, de az első nevén Montez, , wash, dirtboy, cyan, zakathol, Andi, aczel, monty, montez, monty, ő irritalo, kötekedő kocog, utáltam, akkor volt még ikszdé, ő egy fiatal srác volt, ha jól emlékszem.
Régi szép idők, mennyire szép volt, mikor még hittem, hogy a kreatintol Ronnie Coleman leszek, és ide jöttem fel infókat gyűjteni😄❤️
okt. 31. 10:12
32/56 A kérdező kommentje:
Nem montez, monty. Ő egy másik felhasználó volt, és ugyanolyan irritalo, mint a mostani okoskodó gyerek. Lehet ő az🤔🤣
okt. 31. 10:13
34/56 anonim válasza:
Az a dirtboy is egy pökhendi alak volt.
Cortez jó arc volt, csak állítólag meghalt.
A többiekről nincs különösebb véleményem.
35/56 anonim válasza:
Montez volt kint versenyemen megnézni, sajnos nincs már közöttünk.
36/56 A kérdező kommentje:
Mennyit segitett montez...Meg azok a viták, imadtam 😄Emlekszem az első kérdésre is, amit feltettem itt 15 evesen, ő adta rá az első választ 😄❤️ Nekem nem volt kint a nevem itt, nem ismert senki.
okt. 31. 11:05
37/56 anonim válasza:
Sok gyökér volt akkor is, raktam ki pár képet az IFA plató nagyságú hátamról, mindenki azt hitte kamu a kép, nekem ez csak pozitív visszajelzés volt mert tudtam hogy jó vagyok. Versenyeken meg is lett az eredménye. Ma már más prioritás van, de ugyanúgy edzem.
40/56 anonim válasza:
Mit, a versenyzést? Mert itthon abszolút semmi értelme sok milliót beletolni évente, az edzést nem hagytam abba. Azóta meg vén fax lettem, mastersba biztos nem indulnék 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!