Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Irritál, mikor Nem naturál...

Irritál, mikor Nem naturál gyúrósok, tudatlanul okoskodnak pár év edzés után?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, vagy te, aki még fiatal és te is max 10 éve edzel, és van egy gyerek, aki nálad is fiatalabb, vagy veled egyidős, pár éve kezdett el edzeni 50 kilósan, koxszal pár év alatt nagyra nőtt, semmit nem ért a témához, felkapta a média valami miatt, és most olyan magas lóról beszél, hogy az bicskanyitogató. Egyre több ilyet látok.
okt. 25. 14:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

Nem az a része a rossz ebben, hogy rövid idő alatt jobb eredményeket tudnak felmutatni rossz edzessel és étkezéssel is, mint mi, ezt elengedi az ember.

Hanem az a stílus, amit ezzel megengednek maguknak és elhiszik magukról, hogy ők valamit nagyon tudnak, hogy így jön az eredmény nekik hozzánk képest, és nem csak a koxon múlik ez nekik.

És az átlag laikus, még el is hiszi ezt nekik, és mi vagyunk a hiteltelenek számukra, ha netalán ki merünk állni magunkért, hisz mi úgy nem nézünk ki úgy, mint ők. Sőt, tőlünk már az átlag 60 éves Marika néni is megkerdezi, gyurunk e egyaltalan, mert nem igazán latszik, annyira hozzá van az emberiség szokva a koxos formákhoz. 😄

okt. 26. 17:08
 12/56 anonim ***** válasza:
Engem irritálnak az ilyenek, de szerencsére egyre kevesebb ilyennel találkozom. Ha valaki felfújatja magát óriásira az egészségügyi kockázatok árán én úgy vagyok vele, hogy legyen az ő dolga. De ne jöjjön nekem oda kérés nélkül okoskodni (sajnos előfordult már többször), hogy nekem mit és hogy kellene csinálnom ha fejlődni szeretnék. Három évig tanultam sportélettant az egyetemen, majd én eldöntöm hogy mi a jó nekem, mit és hogy szeretnék.
okt. 26. 23:03
 13/56 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem keveredek ilyen szituba. Ha naturál valaki, ha nem, nem arról beszélgetek vele, hogyan kell bicepszezni.
okt. 27. 22:32
 14/56 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban még irritált.
okt. 30. 11:42
 15/56 anonim ***** válasza:
61%

Atlag gyakos valaszolo::: akármennyi vagy o idősebb, nagyobb , erősebb, okosabb, ot nem erdekel senki más csak a saját dolga, leszar mindenkit, elfoglalt ember nincs is ideje masok velemenyere, total sigma male, o nem keresi a csajokat a csajok keresik őt,

Kis pénz kis foci.

Közbe valóság egy duci hasu baratok nélküli ember akinek nem jöttek ossze a dolgok meg az elet es ide jár okoskodni

okt. 30. 14:47
 16/56 A kérdező kommentje:
#15 Igaz amúgy. Ezért is halt ki ez a kategória. Többnyire az ilyen emberek maradtak itt, és aki normálisan valaszolgatna, annak már nincs kedve itt lenni.
okt. 30. 16:06
 17/56 anonim ***** válasza:

Lekezelő pökhendi stílus, mindig a kérdező a hülye, neki terme van otthon,páawerbildőr, edzéstervezés,progresszív túlterhelés,rpe skàla, kalória szàmlàlás és hasonló okosságok egy alapvetően már csak trollok álltal látogatott halott oldalon.

okt. 30. 18:01
 18/56 anonim ***** válasza:

lécci elég

folyamat kapom az értesítéseket erröl a kérdésről h uj válasz aztan már csak hisztizés megy semmi érdemleges 😄

előző te am olyan vagy mint az a nyikos gábor 😂

nem erdekel téged egy kommentelő sem meg kihalt az oldal de azert mindenkiről tudsz mindent és már nem tom hanyadik kommentet irod a nem tom hanyadik kérdés alá amiben ezen a kommentelőn rugózol

irj neki privit szerelmeskedjek ott csak ne kapjak több értesítőt thx ✌

okt. 30. 18:23
 19/56 anonim ***** válasza:
Sajnálom de nem írok neked privit.☹️ Nyikos Gábor féle stílus az itt nagyon pörög, ez tény.
okt. 30. 18:35
 20/56 anonim ***** válasza:
én csak tőled látom mindig a nyikos gábori szellemi mélységet de oksi 😅
okt. 30. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!