Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Irritál, mikor Nem naturál...

Irritál, mikor Nem naturál gyúrósok, tudatlanul okoskodnak pár év edzés után?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, vagy te, aki még fiatal és te is max 10 éve edzel, és van egy gyerek, aki nálad is fiatalabb, vagy veled egyidős, pár éve kezdett el edzeni 50 kilósan, koxszal pár év alatt nagyra nőtt, semmit nem ért a témához, felkapta a média valami miatt, és most olyan magas lóról beszél, hogy az bicskanyitogató. Egyre több ilyet látok.
okt. 25. 14:21
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
55%

Bárcsak lenne időm család, vállalkozás, sport, szociális élet mellett ilyeneken kattogni.

Gyúrás terén csak magammal foglalkozok, senki mással. Izmos vagyok, erős vagyok, egészséges vagyok, és csak ez számít. Miért érdekeljen, hogy mások mit mondanak, hány éve edzenek, koxolnak-e (stb.)?

okt. 25. 14:49
 2/56 anonim ***** válasza:

Ahová járok szerencsére nem járnak ilyen szájhősök, vagy más időpontban. Az ilyeneken csak nevess egyet, majd amikor 30 évesen beledöglenek a koxolásba, vagy elkapja őket a szénanátha és lemegy róluk minden, akkor majd átértékelik az életüket.

Akik koxolnak és fiatalok, azokat inkább sajnálom, mintsem hogy irigyeljem. 20on évesen olyanok, mint a mikiegér, ha off szezon van összeesnek és kb elbújnak a terem végében, meg melegítőben edzenek hogy ne lássák mennyire összesetek.

okt. 25. 15:27
 3/56 anonim ***** válasza:
100%
Itt is volt egy ilyen csóka, valami szemes takarmányt szedett, ami ráment a májára, ilyen szürkészöld volt a feje hetekig, ijesztgetni lehetett volna vele gyerekeket simán.
okt. 25. 16:30
 4/56 anonim ***** válasza:
Ja persze a forma az olyan volt hozzá, mint a telesz..rt búvárruha.
okt. 25. 16:31
 5/56 A kérdező kommentje:

Biztos voltam benne, hogy lesz "nekem nincs időm ilyenekkel foglalkozni komment" :D Jól van, akkor te elfoglalt vagy, gratulálok.

Én viszont szeretem ezt a sportot annyira, hogy van annyira fontos nekem ez a téma, hogy beszéljek róla más gyúrósokkal, hogy mi vezetett ide, vajon meddig fajul ez el, mennyire fogja ez kiszorítani a naturálságot. Mert már mindenki koxol, még a kislányok is, a naturálban "szarakodo" sportolok, meg egyre kevésbé vannak elismerve, és egyre kevésbé hitelesek, ha netán ebből akár megélni.

okt. 25. 18:42
 6/56 anonim ***** válasza:
100%
5: Annyira elfoglalt, hogy minden kérdésnél ő kommentel először 🤣
okt. 25. 19:16
 7/56 A kérdező kommentje:
Amugy igen. 🤣🤣 Ők ezek a kamu elfoglalt emberek😄
okt. 25. 19:26
 8/56 anonim ***** válasza:
Átlag gyakoris válaszoló = sikeres IT full stack dev. vállalkozó, baxógép 20cm-s pélóval, istencsászár a teremben, nem érdekli hogy mások mit csinálnak/gondolnak róla -» azért jön egy anonim troll oldalra
okt. 26. 14:25
 9/56 A kérdező kommentje:
Ő szerintem a "nevek és dátumok vannak a testére varrva gyerek" . 😄
okt. 26. 15:14
 10/56 anonim ***** válasza:

Már nagyon régóta végzek rendszeresen súlyzós edzést. Olyan 5-6 évnyi edzés után találkoztam ezzel a jelenséggel (akkoriban még nem nagyon használtam netet sem, ezért sok dologban nem voltam túl tájékozott). Erősnek számítottam már a teremben, kifejezetten jól mentek az edzések, de valahogy mindig jött a semmiből egy-egy srác, aki utolért teljesítményben, pedig gyakorlatilag lóf*sz edzésük és edzésmúltjuk volt. Mások mondogatták is nekem, hogy ez a koksz miatt van, de azt akkor nem gondoltam, hogy ekkora különbségek lehetnek egy naturál és egy kokszos között.

Mindenesetre már nem zavar ez a dolog, mert egyrészt tudomásul vettem, hogy ez egy létező jelenség, másrészt azoknak, akikről írtam, már rég lefőtt a kávé.

okt. 26. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!