Fel lehet szedni 6 kiló izmot 12 hét alatt?
Itt erről van szó…
Ez brutális túlzásnak tűnik nekem.
Az heti fél kiló izom. Ha ilyet el lehet érni 12 hét alatt, akkor 1 év alatt szinte bármilyen fizikum elérhető lenne.
Ezt a kérdést, erről a konkrét lányról szerintem még soha nem tette fel senki…
Nem értem miért kell kötekedni, én pl. szándékosan soha nem szoktam gyakran feltett kérdéseket spammelni (legalábbis amelyekről tudom, hogy gyakran felteszik), de nem vagyok ebben a kategóriában jártas.
Viszont ha a 9-es válasz igaz, akkor ez a 6 kiló izom 3 hónap alatt nem olyan irreális.
Az egyik idézett tanulmány szerint kezdőként a havi 1.8 kg lehetséges… Az 3 hónap alatt 5.4 kiló. Ha ez valóban igaz, akkor ez a 6 kiló sem tűnik teljesen irreálisnak…
De ha esetleg a csajon ennek a 6 kiló súlygyarapodásnak csak 70%-ban az izmosodás az oka, az is 4.2 kg izom röpke 12 hét alatt, amire én először szintén azt mondtam volna, hogy irreális, de a kilences idézetei alapján nem.
Tari Ádám amúgy lehet, hogy tökéletes fényeket használ, de ez a csaj nagyon gagyi képeket küldött el magáról… Még a póz sem stimmel, egy rendes összehasonlításhoz hogy milyen volt és milyen lett.
Csak engem irritál ez a Tari Ádika?
Amúgy nem, nem lehet. 3 hónap alatt 6 kg izom, még koxszal sem.
Engem is irritál, valami baja van.
De most akkor döntsétek el, hogy lehet e… Azt mondjátok hogy nem lehet, de közben meg felpontozzátok 08:41-est, akinek az idézetei szerint meg lehet ezt közelíteni.
Hoppácska, tőlem lett idézve a 9-es komment, de akkor megérte rászánni az életemből 1 órát, így újra lett hasznosítva. Az összes olyan forrást leírtam, ami tanulmányokkal volt alátámasztva válogatás nélkül (ez fontos), tehát direkt nem valami fotelszakértő, vagy divatos youtuber személyi edző Véleményét másoltam be akkor. Mint látható, egyetemek, klinikák, tudományos folyóiratban publikált esszék, professzorok, fiziológusok ELVÉGZETT eredményei vannak bemásolva.
Ez nem hit kérdése, ez matematikai bizonyosság, elvégzett tesztek, nem feltételezések.
Kérdező, az hogy te kinek hiszel, az az egyéni döntésed. Én csak azért írtam ki, mert hajlamosabb vagyok professzoroknak vagy egyetemeknek hinni, akik feketén fehéren elvégezték a kísérleteket több emberen, mint otthoni hobbigyúrósoknak vagy (azok sem), akik a saját eredményük alapján pipát vagy x-et nyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!