Mit gondoltok erről az edzés felosztásról?
Gyakorlatok:
1.Palloff nyomás
2.Oldalemelés
3.Tolódzkodás
4.Karhajlítás gépen
5.Hátsó váll gépen
6. Bicepsz beforgatással
7.Tárogatás kézi súlyzóval
8.Merevlábas felhúzás
9.Comb hajlító
10.Combfeszítő
Miért nyilván? Egy személyi edző neve és elérhetőségei teljesen nyilvánosak, teljesen transzparensek, hiszen abból él, hogy nyilvános a neve és az elérhetősége. Nekem például volt edzőm Kathi Béla és Vörös Zoli is. Tessék, megneveztem őket. Most történt valami?
Mindig szkeptikus vagyok ezekkel a két forintot nem érő edzéstervekkel, amik még a shopbuilder szintjét sem érik el, de állítólag "magyar bajnok személyi edzők" állították össze. Persze még mindig ott van az az opció, hogy nem vagy hülye, csak egy beteg troll, aki ennyire vitte. Ez itt előfordul.
#7:
"Ez egy magyar bajnok személyi edző terve."
Igazad lehet. Csak mondjuk egy sakk bajnok edzője írta, akinek fingja sincs a testépítésről.
Amúgy ha ezt egy magyar bajnok személyi edző írta neked, akkor miért kell a gyakorikerdesek.hu-n random, névtelen kommentelőket kérdezgetni arról, hogy milyen. Ha nekem lenne egy ilyen profi edzőm, akkor biztosan nem egy divatból kiment oldal anonim felhasználóihoz fordulnék, hanem maximum megkérdeznék arról a tervről egy másik személyi edzőt. Az már rég rossz, ha annyi bizalmad van az edződben, ha a gyakorikerdesek.hu-n csekkolod a szakértelmét.
Ennek tudatában, továbbá az edzésterved és a válaszaid láttán én még mindig trollkodásra gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!