Feco42 kérdése:
Edzés felosztás-ban!?
Figyelt kérdés
Egy kis problémába ütköztem
Ugy szeretném felosztani az edzésem hogy a lábamat fel tudjam hozni és ugy terveztem hogy heti 3 szor meg edzem (6 napot edzek ált..) és nem tudom hogy osszam fel a legjobban valaki valami ötlet?
2021. szept. 2. 00:30
1/1 anonim válasza:
Alsótest - felsőtest - alsótest 80% terheléssel - szünet - felsőtest - alsótest - szünet. Ha akarsz egy hatodikat, akkor a vasárnapi szünet helyett lehet egy 80%-os felsőtest.
Így a nagy terheléses edzéseid előtt lesz bőven időd regenerálódni.
Lábnál a szombati mehet nagyobb súly, kisebb ismétlésszámmal, a hétfői kisebb súly, nagyobb ismétlésszámmal, a szerdai meg kicsit lazábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!