Melyik a legjobb edzés felosztás nőknek?
Nem mondanám, hogy kezdő vagyok, de azt sem, hogy profi. 5 hónapja edzek, melyet félbeszakított betegség, műtét, covid felépülés, szóval elég rendszertelenül edzettem. Sőt, az első 2 hónapban pedig nagyon kis súlyokat használtam, szóval látszik rajtam a fejlődés, de nem a leglátványosabb.
Mellezni nem mellezek. Eddig hát-bicepsz, pihenő, combfesz.-vádli, pihenő, váll-tricepsz, combhajl.-fenék, pihenő. Tehát hétfő-szerda-péntek-szombat edzettem. Sokan mondták, hogy ez kezdőknek jó, de már haladó szinten kevés lesz. Gondolkodtam, hogy push-pull-leg 2x a héten és akkor csak vasárnap pihennék, de azt kicsit soknak találom. Nektek van valami ötletetek, hogy hogy lehetne felosztani megfelelően?
16 éves vagyok és lány
Miért nem mellezel? Az nem fontos, vagy, mi a helyzet vele?
Asszonypajti alsótest-felsőtest felosztásban edz, heti 3-4-szer neki az bejött.
Én alsó -felsőt csinálok .
De kell mellezni is, az fontos . Legalább pár fekvőt csinálj .
Köszi a válaszokat!
Azért nem mellezek, mert előre vannak esve a vállaim és a jó tartás érdekében a hátizmomat meg kell edzenem, a mellizmomat pedig nyújtanom kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!