Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeljek vagy szálkásítsak?

Tömegeljek vagy szálkásítsak?

Figyelt kérdés

Korom: 16

Testsúlyom: 67 kg

Magasságom: 171-2 cm

Igazából nem tudom eldönteni, hoty szálkásítani vagy tömeget növelnem kéne.

A testzsír százalékom olyan 17-8 korul lehet, ugyanis a derekamon van egy kis felesleg de nem olyan sok, és egy két kocka is látszik, de csak fentebb. Most 3200 kcal eszek, ugyanis tartottam egy mini bulkot szálkásítás közben, csak megtetszett h erősebb lettem es elgondolkodtam rajta h megis melyik erne meg nekem jobban

2022. ápr. 24. 17:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nagy ereje van, és minden csaj tudja hogy tömegelésnél rakódik zsír is, sőt a lányoknak tetszeni fog az elszántsága, meg az akaratereje, hogy így simán tudatosan szabályozza a fizikumát.
2022. máj. 25. 18:18
 32/32 anonim ***** válasza:

Minden csaj tudja?

Ne viccelj már.

Meg sem tudom számolni hány csak ismerősöm van aki 2-3 hamburger, sült krumpli és fagyi mellé zero kólát kér mert ő fogyózik.

Amúgy nem csak a csajok, de szerintem az emberek 80%-ának fingja nincs az egészről.

2022. máj. 28. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!