Meddig "tömegeljek" még szerintetek? (képpel)
Sziasztok.
Háttérsztori:
-35kg fogyás után észbe kaptam, és elkezdtem izmot építeni, az első képen a bal oldali sor az augusztus eleje, 72,6kg (ekkor kezdtem el), a jobb oldali sor pedig most készült valamikor decemberben, 78kg.
Igazából sík hülye vagyok ehhez sajnos. Mindenki azt mondja, hogy "tömegelésnél" (gyűlölöm ezt a szót sima hobbi sportolóként használni.. :D) a tükröt kell nézni.
Nyilván az összehasonlítás alapján jött rám valami, viszont nem tudom megállapítani, hogy jó irányba haladok, zsírosodtam-e stb stb..
Ebben kérném a segítségeteket. Jó úton kezdtem el haladni? Körülbelül mennyi lenne az ideális kg? (arra gondoltam, hogy 85-ig felmegyek, aztán le vissza 75-re, de fogalmam sincs, ez is csak úgy random jött.. :D)
U.i.: Tisztában vagyok azzal, hogy a karom fejlődik a legjobban (nem, nem csak karozni szoktam, sőt, pl.: bicepszre heti szinten "csak" 3 gyakorlatom van (5x edzek 1 héten)), azt is tudom, hogy a csípőm nagy, de ezzel nem tudom mit kezdeni sajnos.
Genetikára nem fogok semmit sem, ez van, ebből kell gazdálkodni.
Szerintem szép eredmény!
Igen a tükröt kell nézni,a kg semmit nem mond meg.
Ez így jó,ahogy van.
Ha még tömegelni akarsz,akkor menj fel 85-re és annyi elég is lesz.De lehetőleg tömegelés közben izom jöjjön fel leginkább,ha meg jön fel mégis sok zsír,akkor később leszálkásítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!