Vasarnap kaptam meg a koronavirus elleni oltast Szerintetek hany napot varjak az edzessel?
Én március 15-én kaptam az elsőt, utána 16 km-es bicikliturara mentem aznap délután. Kolléganőm pár órán belül rosszul lett, ő feküdt egész délután, másnapra jól lett teljesen.
Ha nem okoz semmi gondot akkor nyugodtan lehet aznap is sportolni. Ha van immunválasz, az kijon sporttal és anélkül is.
Anyám 70 éves, elhízott, semmi reakciója nem volt az oltásra.
Edzőm, meg, hát, edző, és jó edző, de fájt a feje, lázas volt, 2-3 napig rosszul érezte magát.
Szóval nincs egy általános recept, mindenki máshogy reagál rá, még csak ne is az edzettségtől függ.
Akkor menj, ha jól érzed magad, és tudsz edzeni. Én holnap megyek oltásra, és a csütörtöki edzést lemondtam a biztonság kedvéért, aztán majd meglátjuk. Ha belázasodok, akkor kivárom, hogy elmúljon a láz, és egy láztalan nap után megyek edzeni. Sajnos volt már, hogy azonnal, mikor reggel láztalan voltam, mentem, és estére megint lázas lettem... szóval egy teljes láztalan napot jobb szerintem kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!