Szerintetetk 184 centisen 115 kg-mal még tömegeljek, vagy szálkásítsak? Én még kicsinek látom magam a tükörben, bár pocak az már van.
Semmi trükk,csak vegyél vissza a ch ból fokozatosan,lassan.Nem lesz gond.Valószínű fogyni fogsz eleinte pár kgmot.Az erőszintedet figyeld..Én a 105kilóból mentem le százra.Ezt most ugynézki tartom már 2-3hónapja,csak eppen kezdek eresedni.Erőben is jobb vagyok.
Sztem jobb ,mintha még behízol hasra mégjobban.Nekem is oda kezdett feljönni,basszus már azt kezdtem nézni,hogy hanyadik hónapban vagyok...
3. Egy átlag embernek lehet, de nem egy sportolónak, pláne nem egy "gyúrósnak".
Ugyanúgy, ahogy a testtömeg-indexet sem mutat valós képet sportolók esetében.
Megjegyzem szerintem az általad mondott "normál" 184 cm 74 kg az erősen sovány kategória.
Az igazából úgy van, hogy: magasság cm - 100 = 𝗸𝗯 ideális kg
Pl 170 cm - 100 = 70 kg
De ez átlag testnél van. Pl egy súlyemelőnél, erőembernél, vagy bárminél amikor több izom van az illetőn mint egy átlag emberen, simán el lehet felejteni.
Hafþór Júlíus Björnsson pl 205 cm és szinte annyi kg, de így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!