Tömegeljek vagy szálkásítsak?
Figyelt kérdés
Korom: 16
Testsúlyom: 67 kg
Magasságom: 171-2 cm
Igazából nem tudom eldönteni, hoty szálkásítani vagy tömeget növelnem kéne.
A testzsír százalékom olyan 17-8 korul lehet, ugyanis a derekamon van egy kis felesleg de nem olyan sok, és egy két kocka is látszik, de csak fentebb. Most 3200 kcal eszek, ugyanis tartottam egy mini bulkot szálkásítás közben, csak megtetszett h erősebb lettem es elgondolkodtam rajta h megis melyik erne meg nekem jobban
2022. ápr. 24. 17:45
21/32 anonim válasza:
Én a tömegelést választanám hogy vaskosabb legyél, a lányok is azt szeretik.
22/32 anonim válasza:
Menj le 55 kilóra.Lesz hasizmod.Szép száraz leszel.
23/32 anonim válasza:
Én szálkádítanék. De nem 55 kilóra ahogy ez a marha írta.
62, nagyon max. 60 kilóra mennék le.
24/32 anonim válasza:
Előbb mindig tömegelni kell nyílván, s utána szálkásíts, ahogy a híres, sikeres izomépítő férfial is teszik, és javasolják. Ezek nem tudják mit beszélnek pl. #22 #23 , még nem igen láttak súlyt, vagy helyes étrendet.
25/32 anonim válasza:
Nyilván 6-7 év edzés neked semmi.
27/32 A kérdező kommentje:
Update: Elkezdtem tömegelni, es 67 kg-ról felmentem tobb mint 70re és nagyon sokat erősödtem
2022. máj. 21. 19:00
28/32 anonim válasza:
Az igen. Gratulálunk. Látod mondtuk hogy a tömegelés a nyerő, a többség nem vezetett félre.
29/32 anonim válasza:
Most legyél egy darabig ráállva a tömegelésre, hogy még nagyobb erő keletkezzen benned. Már most is komoly erőd van gondolom de még tud lenni ettől is keményebb szinte mint a vas. Utána ráérsz leszálkásítani, főleg mikor lesz is mit. Látod ha hallgattál volna nyuszifiukra hogy szalkasits most nem lenne erő benned szinte na ez az
30/32 anonim válasza:
Pont nyárra leszel jó zsíros disznó.
Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!