Tömegeljek vagy szálkásítsak?
Korom: 16
Testsúlyom: 67 kg
Magasságom: 171-2 cm
Igazából nem tudom eldönteni, hoty szálkásítani vagy tömeget növelnem kéne.
A testzsír százalékom olyan 17-8 korul lehet, ugyanis a derekamon van egy kis felesleg de nem olyan sok, és egy két kocka is látszik, de csak fentebb. Most 3200 kcal eszek, ugyanis tartottam egy mini bulkot szálkásítás közben, csak megtetszett h erősebb lettem es elgondolkodtam rajta h megis melyik erne meg nekem jobban
Most jön a nyár. Szálkásítani kéne!
Nem tudom miért akar mindenki bepuffadni nyárra.
Gyerekek, látom kétféle ember létezik. Az egyik, akinek kisebbségi komplexusa van, és mindegy merre, hogyan, miből, de minden áron nagyobb darab akar lenni mindenkinél, aki szembe jön az utcán, lényeg, hogy kitöltse a 2XL-es télikabátot. A másik, akinek közönséges zsírfóbiája van, és undorodik attól, ha valahol egy milliméter anyag is van a kitüremkedő ér-borda-barázda-állkapocs, anatómiai izombemutató és nazális ráncok tarkította csodálatos vázszerkezetén.
Nyilvánvalóan homlokegyenesen más az ideál, a cél és az elképzelés. Igazságot tenni nem akarok, de egyet mondok: Ideje lenne már két külön rovatba osztani ezt a gyúrási témát, mindenkinek kényelmesebb lenne, ha nem kéne összetalálkozni a másik fél számára "elmebeteg" megközelítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!