Szálkásítsak vagy tömegeljek? Képek lent.
Nagyon össze vagyok most zavarodva. Egyrészről azért, mert alig van még rajtam izomtömeg, másrészről pedig a 68kg/180cm átmérőimhez képest a hasam “laza” állapotban olyan mintha sörhas lenne. Ha viszont befeszítem, jobb fényviszonyok között még a kockák is látszanak. Most mit tegyek? Aki jobban ért hozzá segítene légyszives?
Szerintem nem kell fogynod. Egyél minimálisan a kalóriakereted fölött, akkor jönni fog az izom és nem fogsz túlságosan bezsírosodni.
A hasad meg ne nyomd ki és akkor jól néz ki :D
Igen ez sajnos ilyen... Mindenki hízik aki tömegelni akar, máshogy nem lehetséges. Utána kell vissza fogyni, de akkor izomtömeget is vesztesz tehát érdemes kicsit jobban felizmosodni.
Egyébként figyelj az étkezésre, hogy a gyomrod ne táguljon ki nagyon.
Azért ez messze áll a sörhastól. Szimplán kevés izmod van ezért a hasizmaid nem jönnek elő még alacsony testzsírnál sem igazán és csak a rajta lévő kis mennyiségű zsír látszik. Nem mondanám ezt még skinny fatnek, mert nem akkora a hasad.
Rendes edzés mellett simán mehet a tömegelés még bőven mehet rád súly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!