Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítsak vagy tömegeljek?...

Szálkásítsak vagy tömegeljek? Képek lent.

Figyelt kérdés

Nagyon össze vagyok most zavarodva. Egyrészről azért, mert alig van még rajtam izomtömeg, másrészről pedig a 68kg/180cm átmérőimhez képest a hasam “laza” állapotban olyan mintha sörhas lenne. Ha viszont befeszítem, jobb fényviszonyok között még a kockák is látszanak. Most mit tegyek? Aki jobban ért hozzá segítene légyszives?

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 21. 21:18
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Skinny fat lennék?
2022. márc. 21. 21:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell fogynod. Egyél minimálisan a kalóriakereted fölött, akkor jönni fog az izom és nem fogsz túlságosan bezsírosodni.

A hasad meg ne nyomd ki és akkor jól néz ki :D

2022. márc. 21. 21:25
 3/22 A kérdező kommentje:
Az a sörhas szerüseg az alaphelyzet. Ha behuzom akkor meg úgy ahogy kockás, bár ezt még nem nevezném annak
2022. márc. 21. 21:27
 4/22 A kérdező kommentje:
meg hát csak 68 kiló vagyok, nem tudnék már hova fogyni
2022. márc. 21. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez sajnos ilyen... Mindenki hízik aki tömegelni akar, máshogy nem lehetséges. Utána kell vissza fogyni, de akkor izomtömeget is vesztesz tehát érdemes kicsit jobban felizmosodni.

Egyébként figyelj az étkezésre, hogy a gyomrod ne táguljon ki nagyon.

2022. márc. 21. 21:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez messze áll a sörhastól. Szimplán kevés izmod van ezért a hasizmaid nem jönnek elő még alacsony testzsírnál sem igazán és csak a rajta lévő kis mennyiségű zsír látszik. Nem mondanám ezt még skinny fatnek, mert nem akkora a hasad.

Rendes edzés mellett simán mehet a tömegelés még bőven mehet rád súly

2022. márc. 21. 21:35
 7/22 anonim ***** válasza:
vékony vagy, csináld amit #2 írt. De amúgy fogyni mindig lehet, én olyan magas vagyok mint te és bőven 60 kiló alatt voltam mielőtt nekiálltam edzeni :D most vagyok kb annyi mint te
2022. márc. 21. 21:39
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is 60 voltam amikor elkezdtem edzeni. Feljött azóta egy 8-10 kg. Eredetileg 70-71 kg voltam, fogytam 2-3 kg-t.
2022. márc. 21. 21:41
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha egy tanácsot megfogatsz, akkor ne a hasizmaidon aggódj, ha naturálba tolod akkor muszáj lesz zsírt felszedned ahhoz hogy fejlődj, ha már egy évet letoltál folyamatos kalória + mellett, rendes edzéssel akkor esetleg gondolkozhatsz azon hogy szálkásítasz, addig fölösleges.
2022. márc. 21. 21:44
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A kép alapján, 68 kilónál, ez kérdés? Persze hogy tömegelj! Nagyon vékony vagy.
2022. márc. 22. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!