Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítsak vagy tömegeljek?...

Szálkásítsak vagy tömegeljek? Képek lent.

Figyelt kérdés

Nagyon össze vagyok most zavarodva. Egyrészről azért, mert alig van még rajtam izomtömeg, másrészről pedig a 68kg/180cm átmérőimhez képest a hasam “laza” állapotban olyan mintha sörhas lenne. Ha viszont befeszítem, jobb fényviszonyok között még a kockák is látszanak. Most mit tegyek? Aki jobban ért hozzá segítene légyszives?

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 21. 21:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
egyébként így leírva nem is tűnik hűde soknak, pedig azért éreztem egész nap hogy sokat eszek. többször is voltam wc-n :D
2022. márc. 22. 20:28
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Én egy hete azt ettem hogy sonkás vajas kenyér, egy 8darabba vágott sózott mikrózott parival kva jó. De én hízékony vagyok ezzel fogyóztam. Meg sülttojás, ahogy kijön valami zöldséggel. De van hogy reggelire csak almát eszem. Vagy lehet egy nagy adag zabkása is sok energiát ad. A hideg kaja sztem eleg jo, van benne zoldseg feherje, nekem eleg egy kenyer edzesre de lehet rosszul csinalom.
2022. márc. 22. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!