Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítsak vagy tömegeljek?...

Szálkásítsak vagy tömegeljek? Képek lent.

Figyelt kérdés

Nagyon össze vagyok most zavarodva. Egyrészről azért, mert alig van még rajtam izomtömeg, másrészről pedig a 68kg/180cm átmérőimhez képest a hasam “laza” állapotban olyan mintha sörhas lenne. Ha viszont befeszítem, jobb fényviszonyok között még a kockák is látszanak. Most mit tegyek? Aki jobban ért hozzá segítene légyszives?

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 21. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tartasd továbbra is azt amit eddig csináltál, de a mellizmod durván le van maradva.
2022. márc. 22. 05:58
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez attól függ, hogy mi a célod. Nem nekünk kell eldönteni, hogy mit csinálj.

Szerintem így is tök jól nézel ki. Ha az a cél, hogy ragadjanak a csajok, akkor egy kicsit ráedzel a hasizmodra és kész is, nem kell túlgondolni.

Természetesen, ha nagyobb izmokat akarsz, akkor érdemes jobban beleásni magad a témába.

2022. márc. 22. 08:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem mar ez se szalkas, de keves rajtad az izom. Folosleges felesleget felpakolni. En sose csinaltam tomegelest, nagyabol mindig szalkas vagyok es fejlodok igyis. Csak hat jo sok ev naturalba
2022. márc. 22. 09:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A testzsírszázalékom kb menni lehet? 15?
2022. márc. 22. 10:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs 15 ez, inkább 12-13.

Ha nincs sok izmod akkor nem fog a zsírréteg miatt látszani, mert nincs mi látszódjon.

2022. márc. 22. 13:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Mostantól elkezdem számolni hogy mennyi fehérjét viszek be. Rá fogok állni hogy 150g fehérjét bevigyek nagyjából / nap. Egy dolog ami még kérdéses nekem. A mogyoróvajban rengeteg a fehérje, viszont nagyon sok kalória is van benne egyben. Úgy hallottam, hogy nagyon jó tömegelő kaja ez. Ehetem ezt anélkül hogy zsírba nagyon meghíznék? Mint említettem tényleg gyors az anyagcserém, régen csak csokoládén, cukros üdítőkön éltem, és egy deka se jött fel rám. Nyilván mértékkel enném ezt is, mondjuk napi 100g-ot, amiben van 500-600 kalória, viszont 25g fehérje is, ami nagyon jól jönne.
2022. márc. 22. 14:58
 17/22 A kérdező kommentje:
A célom igazából az lenne, hogy felszedjek 8-10 kg-ot. Ha kéne mondani egy embert, akinek hasonló fizikuma van mint amit én akarok, akkor az Michael B Jordan lenne, azon belül is amilyen volt a Creed 1-ben. A filmben ott el is hangzik hogy 81 kg ha jól emlékszem.
2022. márc. 22. 15:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Vannak netes kalkulátorok, azok segítségével be tudod saccolni, mennyi kalóriát kellene bevinned. Ezek alapján már látni fogod, belefér-e 100g mogyoróvaj és ha nem, mennyit ehetsz belőle egy nap.

Ha meg egy idő után látod, hogy túl gyorsan hízol, akkor csökkents a kalóriakeretedet.

2022. márc. 22. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdeznél én rízst ennék sokat, mert sok energiát ad fehérje is van benne, csirkepörköltet, rántott húst, sajtot, paradicsom, káposzta. Halászlé, tésztával, uborka. Májkrémeskenyér joghurt. :D szerintem a rizs, gyumölcs jó az edzésnek. De ez csak magánvélemény. Most viszont diétázok, ugyhogy ilyenekről csak álmodozhatom XD :)
2022. márc. 22. 20:09
 20/22 A kérdező kommentje:
na leírom ma mit ettem, mondjátok el légyszi hogy ez kb jó-e egy napra a méreteimhez viszonyítva: reggeli: 2 db sonkás zöldséges szendvics, 2 dl tej, ebéd: 200g csirkemell, milánói makaróni, desszertnek proteines joghurt amiben 20g fehérje volt. Délután 50g mogyoróvaj, kiskanállal magában. Egy alma, egy banán és egy mogyorós croissant. Vacsora: 2 nagy szelet tonhalas szendvics, salátával paradicsommal. Szerintem nem hagytam ki semmit. Szerintetek?
2022. márc. 22. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!