Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeljek, vagy inkább még...

Tömegeljek, vagy inkább még szálkásítsak?

Figyelt kérdés

[link] - Itt egy kép rólam

78kg-ról szálkásítottam le 70-71-re. Jelenleg így nézek ki.

Most az a helyzet hogy edzésnél semmilyen súlynál nem fejlődöm, sőt inkább már csak megy el az erőm, és ezt már nem akarom tovább.

Most vagyok jelenleg 70.7 kg és 174 cm, 16 éves. Nem tudom ez hány százalékos testzsír lehet? 15?

Na és ugye itt jön a probléma hogy félek tömegelni. Mivel ugye nem tudom hány százalékos a testzsírom, 15-re tippelek, és utána kerestem hogy ennyi százalékkal szoktak e tömegelni, vagy lehet-e és hát mindenki azt mondja hogy inkább 12-13 körül ami körül biztos vagyok benne hogy nem vagyok. És ahhoz még azért jópár kilót lekéne dobnom, 3-4-et amivel az erőm végleg elmenne.

Viszont attól is félek hogyha elkezdek most tömegelni, nagyon zsírosan fogok kinézni

Szerintetek neki állhatok tömegelni, csak egy 200-300-as töblettel? Hány százalékos lehet a testzsírom? Semelyik internetes testzsírszázalékmérő nem ír ki pontosat szerintem. :(

2021. okt. 2. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Hat nem tul elonyos kep, nem latszik jol, de ha nem szinpadra keszulsz folosleges tovabb szalkasitani mert csak izmot is vesztesz meg gyengulsz. En hagynam a matekot es a tukrot neznem. ja meg sztem huzz bele a labba..
2021. okt. 2. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még tömegelj. De ne hízni akarj, csak annyit egyél hogy tudj egy kicsit erősödni és visszajöjjön az erőd.

Aztán majd nyár előtt diétázz.

Ha most diétázol akkor nyáron pont a malacka formádat fogod "felvenni" ami nem lesz előnyös.

Ha meg addig diétázol akkor meg simán egy rakás izom is le fog menni!

2021. okt. 2. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
2-3 hónap alatt nagyon max le tudsz szálkásítani, nyár előtt, azon ne aggódj. Inkább tömegelj.
2021. okt. 2. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
5%
Pacal + dana mindig segít.
2021. okt. 3. 00:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Valahol 15-20 % között, de ennyiből ránézésre nem lehet megmondani még nagyjából sem. Takarod a problémásabb részeket?

Moderáltan tömegelj, ha nem akarsz sokat zsírosodni.

2021. okt. 3. 08:18
 6/6 varlamov ***** válasza:

Az az arc kisatírozás :D

Amúgy igen, ahogy #2-es írja, hogy tavaszig tömegelj, hogy nyárra szálkásíts!

2021. okt. 3. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!