Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fejlődés probléma?!

Fejlődés probléma?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bonyolult problémára keresnék értelmes válaszokat!

Lassan egy éve edzek, 48kg-ról 62-re szedtem magam, gépen és szabadsúllyal is dolgozom. A problémám ott kezdődik hogy viszonylag alacsony súlyokkal edzek még mindig ( ha emelek rajta akkor hamar bukás a vége) ha sorozatszámot emelek akkor szintén. De a legérdekesebb problémám mostanság jött elő, heti 4 alkalommal edzettem eddig és szépen jött rám az eredmény, de újonnan minden második -harmadik edzés után egy két nappal brutál izomlázam lesz, fájnak az izmaim az ízületeim és kb egy hét mire annyira összeszedem magam hogy megint tudjak edzeni, próbáltam csökkenteni a súlyt intenzitást mindent, de olyan mintha nem regenerálódnék pedig alszom és pihenek is eleget. Most kb két három nap edzek egy héten utána héten meg pihenek, de így meg nem fejlődöm sehova hosszú távon, gyúrós haver azt mondja szerinte valami nagyobb probléma ez már hogy ennyit kínlódok. Van ötletetek?

tegnap 08:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Keress egy másik gyúrós havert!
tegnap 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!