Mekkora probléma, ha nem tudok/merek eleget enni? Fejlődés szempontjából milyen hatásai lehetnek?
Rettegek a behízástól, így 1850-re lőttem be a napi kalória keretemet heti 4 súlyzózás és 2 kardió mellett. Tudom, hogy ez nem üti meg a szintentartást sem, de egyszerűen nem engedi az agyam, hogy feljebb vigyem.
Minden nap előre megtervezem az étkezéseimet és gyakran 1700 kalória körül lesz az össz bevitel. Éhes nem vagyok és csinálhatnám azt ezeken a napokon, hogy este még megeszek 3 kocka csokit vagy valami egyéb kacat kaját, hogy meglegyen a keret, de nem teszem. Fehérjéből 80g körül eszem naponta, edzéseken pedig érzem, hogy erősödöm, de ennek ellenére bizonytalan vagyok, hogy ez az életmód mit tartogat hosszú távon.
165 cm, 56-57 kg, nő
Annyira nem kell félni a zsírosodástól, mert az nem úgy fog jönni, hogy egyszer csak felkelsz és lesz rajtad + 10 kiló háj. Ha látod, hogy nagyon zsírosodni kezdesz, akkor csökkented a kalóriát. Izmosodni nem fogsz tudni zsírosodás nélkül, csak koksszal. Pláne nőként, tesztoszteron az férfihormon ...
Mindenesetre kerüld a cukrot és az alkoholt, azok zsírosítanak a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!