Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet a probléma a fejlődés...

Mi lehet a probléma a fejlődésemnél?

Figyelt kérdés

Az van hogy változtattam az edzésemen hogy az állóképességem javuljon(több ismétlés menjen).

Kedden és Pénteken szoktam 3 sorozat fekvőt és 3 sorozat tolódszkodást csinálni(a többi nap láb és törzs van).

A todószkodással nincs gond (ahogy a többivel se) pedig a fekvő van előbb.A fekvőből az 1. sorozat szépen megy a 2. is jól de a 3. sorozat felénél vagy 3/4énél muszáj megálnom pár másodperc pihenőre mert érzem hogy nem megy tovább szabályosan és inkább megálok minthogy szabálytalan legyen!

Ez azonban nem igázán tetszik szerintem a fejlődésem is lassítja.Valaki tapasztalt már hasonlót?És hogy javított?

2016. ápr. 1. 17:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Lemaratd hogy hetente 2-vel növelem az ismétlések számát.
2016. ápr. 1. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha végigtudod csinálni a tervet, akkor nem kell vele foglalkozni. Előfordulhat, hogy néha meg kell állni, meg van olyan gyakorlat ami kevésbé megy az embernek.
2016. ápr. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!