Ha Péntek este megyek bulizni? És megvan a napi mennyiségem. Ott leszek a diszkóban hajnali 4-5-ig akkor nem vesztek semmit ugye? Ha hazaérek akkor eszek majd. Nem iszom semmi alkoholt. Csak ásványvizet. Akkor ez nem probléma, ugye?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 23:09
1/7 A kérdező kommentje:
Este 8-9 körül van akkor az utolsó kajálásom, amivel megvan a napi mennyiség. És a következő olyan hajnali 5 körül. Úgy olvastam hogy csak a napi mennyiség a lényeg.
2016. márc. 1. 23:11
2/7 anonim válasza:
Pár óra miatt nem esik le rólad az izom... Azokról sem esik le, akik napi egyszer esznek, nemhogy egy ilyen alkalom miatt.
(A diszkót ki lehet bírni józanon? Költői kérdés, én nem is voltam diszkóban soha, annyi jobb programot tudok magamnak.)
3/7 A kérdező kommentje:
Csak szálkásítok és azért félek kicsit :)
2016. márc. 1. 23:13
4/7 A kérdező kommentje:
Ha tömegelnék akkor nem lenne gond :). Mert akkor ennék bármit :)
2016. márc. 1. 23:14
5/7 A kérdező kommentje:
én kibírtam eddig mindig józanon. Maximum csak 1 üveg sör csúszott le. Ez volt eddig a max :). Csak írtam h azért félek mert szálkásítok :)
2016. márc. 1. 23:18
6/7 anonim válasza:
Neked valami olyasmit kellene bevenned, ami az agysejtjeid számát növeli és kifejezetten akkor mikor David Guetta új száma szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!