Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem hízok sehogy se, mi lehet...

Nem hízok sehogy se, mi lehet a probléma? (részletesebben lent)

Figyelt kérdés
69 kiló vagyok, 185cm. Naponta kb 3500(vagy többet) kalóriát eszek meg, megvan a fehérjebevitelem és a szénhidrát, zsír bevitelem is egy nap, de sehogy sem jön fel fél kiló se, ektomorf vagyok nagyon nehezen mennek a kilót, próbáltam tömegnövelőket edzés utánra de azok is max fél kilót hoztak semmi többet, nem tudok hízni sehogyse, akárhogy akarok. Mi lehet a probléma? Gyors anyagcserém van és a szervezetem nem vesz fel sok tápanyagot hanem a nagyrésze távozik, és nem hízok semmit.

2016. márc. 21. 17:04
 1/5 Kisboltos ***** válasza:

Egy hétig jegyezz le minden bevitt táplálékot, és küld el.

Esetleg megpróbálhatnád azt, hogy megduplázod a zsír bevitelét.

Egyébként egészséges vagy? Tehát nem vagy fáradékony, nincsenek hirtelen hangulatváltozások stb? Ezt a nem megfelelő hormonműködés miatt kérdezem.

2016. márc. 21. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen egészséges vagyok, semmi gond evvel. 7%-os testzsirom és nagyon könnyen szálkásodok, csináltam hogy 5 napig minden este elalvás elött 3 szelet kacsazsíros kenyeret megettem, a testzsírom 7,1 rol, 7.3 lett, aztan nem ettem következő napokba és ismét 7-7.1.
2016. márc. 21. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Na te vagy troll vagy, vagy a NASA méri a testzsírod.
2016. márc. 21. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyik ismerosom azt mondta hogy korhazbam mertek neki tzs-t es 1,5% volt.En nem nagyon hittem el.:D
2016. márc. 21. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

7% tzs, aha :-)

Barátom, a színpadon álló (hullafáradt, kiéheztetett vízhajtott...) profi testépítőknek van 7% TZS-je (már ha összejön egyáltalán). Nem tudom, hogy mivel méred, de biztos, hogy rosszul.

Ilyen tized TZS-ket meg még a legprofibb műszerekkel sem lehet mérni...

2016. márc. 22. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!