Win7 ultimate oprendszerem van, és ezt szeretném win10-re frissíteni, de van egy kis probléma (amitlent részletesebben leírok) Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Elindítottam a telepítést és minden rendben volt, addig, amíg a gép újra nem indult, majd beadta azt a fekete hátterű képernyőt, aminek a közepén van egy kör, benne százalékos értékkel mutatja a haladást. Itt elért kb 6%-ig, majd a laptopom kikapcsolt. Mikor bekapcsoltam, akkor beadta, hogy windows visszaállítása, majd a win7 fogadott. ilyenkor mit lehet tenni?2015. júl. 31. 01:02
1/1 anonim válasza:
Próbáld újra nekem 100ig elért 1 óra alatt de windows 8.1 em volt és jobban tetszett ez a windows 10 nem valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!