Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálon valóban jobb keveseb...

Naturálon valóban jobb kevesebb sorozatot végezni gyakrabban, vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés

Három sorozatból/izom 1-2 napos pihivel regenerálódom.

Próbáltam 5-6 sorozattal, de oda már kell 3-4 nap pihi. Azt érzem hogy "laposodik", gyengül az izom ez idő, holott már bírná az edzést, de még ott az izomláz. Feleslegesnek érzem ennyit pihentetni.

Az első verziónál meg folyamatosan pörgésben van az izom, de nincs túlhajszolva sem.

tegnapelőtt 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
3-4 sorozat egy edzésre elég, amúgy a heti összeset szokták inkább számolni (mellre pl. heti 12 átlagosnak számít szerintem), stb.
tegnapelőtt 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
(Mármint gyakorlatonként 3-4)
tegnapelőtt 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban megy, ha kevesebb a sorozat, de azt a néhány sorozatot megtolom.
tegnapelőtt 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Heti összvolumen számít, az naturálban 10-12 munkasorozat hetente, izomcsoportonként.
tegnapelőtt 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
En egy edzesen altalaba 2 gyakorlatot csinalok egy izomra, 4-5 sorozatban. 2-3 izomcsoportra edzek, 3 napos edzesttervvel, 4-5 napba/het. Tizeneve bevalik
ma 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!