Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire megszokott, hogy a...

Mennyire megszokott, hogy a gyúrósok ennyi kifogást keresnek?

Figyelt kérdés

Biztos ismeritek mind a gyúrás motivációs szövegét: Itt nincsenek kifogások csak a vas akarat és az edzés.

Ezzel szemben ami itt megy, röviden tömören siralmas. Nem akarok kint futni, mert hideg van. Nem akarok otthon edzeni, mert nem jó érzés. Nem tudom tartani a formám otthoni edzéssel, mert blablabla. Biztos, hogy ehhez a sporthoz vas akarat kell?

2021. jan. 12. 21:16
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Ha van eleg suly pad meg allvany akkor le lehet edzeni. De ha elferne se akarnek itthon edzeni. Am meg adtol fugg milyen formaba vagy. Versenyformat nem lehet sokaig tartani otthon felszereles nelkul. Van 100kgm am es edzek mostis heti 4x. De ahhoz kepest ez atmozgatas ahogy eddig edzettem evekig.
2021. jan. 14. 18:57
 42/45 A kérdező kommentje:

"Mit nem lehet azon felfogni,hogy valakinek van a teremben szociális élete is,abban a légkörben szeret edzeni és nem otthon egyedül?"

Mit nem lehet felfogni azon, hogy nem lehet mindig fűtött, szaunás, wellnesess teremben edzeni és alkalmazkodni kell a környezethez? Vagy ennyi akaraterőd sincs?

2021. jan. 14. 19:20
 43/45 anonim ***** válasza:

Akaraterő hagyjuk már... :D

Alkalmazkodni... :D

Neandervölgyi vagy talán?

2021et írunk,minden a kényelmes megoldásokról szól,kinek a terem,kinek az otthoni környezet...ki vagy te,hogy megmond annak aki csak egy 25 nm-es panelba lakik mit és hogyan rendezzen be?nah ugye...

2021. jan. 14. 19:50
 44/45 A kérdező kommentje:
Akkor mondjátok meg a testépítőknek, hogy ne papoljanak arról, hogy ez az akaraterőről szóló sport, mert ameddig nincs szaunás, weelnesess konditerem, addig a nagyjuk nem is akar edzeni.
2021. jan. 14. 20:40
 45/45 $$$$$ ***** válasza:
Na en csak azert írok mert kaptam pár privatot( ez az üzenet nem mindenkinek szól). Vagy félre érthető volt amiket írtam vagy nem tudom. De én arra gondoltam ,hogy en se tudnam elépzelni hogy súlyok nélkül edzek. DE ÉN MOST IS EDZEK ITHOL. Van jó pár dologom meg súlyaim is. Tehat légyszives ne írosgassátok ,hogy csak kifogasokat keresek és ezért nem edzek ,mivel én edzek rendesen. Ugyan úgy mintha teremben járnák. Persze nehany gyakorlat valtozott. Mert azert nincs mindenfele gépem. De minden izmot megedzek rendesen😂.
2021. jan. 14. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!