Ez átmeneti anyagcsere gyorsulás vagy megszokott?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el az első igazán tiszta tömegelésemet. 3-3,5gch-val. 2g-mal stagnáltam, 1,5g-mal nehezen fogytam, ezért számolok ennyivel.
Másfél hete csinálom ezt, és eddig napi 1x kellett csak kullantanom, de ma 3x is volt.. Elmúlt napokon is általában 2x, néha 1x, de jó nagyot. Bocs, ha primitívnek tűnök, nem akarok az lenni, csak így vettem ezt észre, így tudom kifejezni, amit akarok.
Diéta alatt napi 1, vagy 2 naponta 1x kellett. Míg nem volt tiszta tömegelés, addig is csak 1x kellett. Miért van ez?
2016. aug. 2. 20:33
1/1 anonim válasza:
Az anyagcsere az sejtszintű dolog, semmi köze ahhoz, h hányszor szärsz. Ami jobban befolyásolja, hogy most többet eszel, tisztábban és épp ezért gondolom jóval több rostot is eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!