1 nap alatt be tud lassulni az anyagcsere?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap alig ettem valamit, mert a nap egyik felében egyszerűen alig volt lehetőségem kajálni. Amikor pedig hazaértem elaludtam. Pedig éhes is voltam. Tegnapi kalóriabevitelem kb 1000 kalória volt. 2500 kalória körül szoktam bevinni. Ilyenkor zsírban híztam? Mivel gondolom belassul az anyagcsere és zsírban tárolódik a táplálék. Mára mintha kicsit zsírosabb is lettem volna.2016. júl. 31. 21:50
1/3 A kérdező kommentje:
Mai nap már felmentem 2500-ra.
2016. júl. 31. 21:51
2/3 anonim válasza:
A negatív energia tárolódik szerinted? Nyilván zsírt bontott a tested.
A kísérletek szerint több napos koplalás hatására lassul az anyagcsere, 1 nap alatt nem. De még ha picit lassulna is, majd visszagyorsul s 1000 kcal mellett akkor is fogynál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!