Mennyire megszokott, hogy a gyúrósok ennyi kifogást
keresnek?
Figyelt kérdés
Biztos ismeritek mind a gyúrás motivációs szövegét: Itt nincsenek kifogások csak a vas akarat és az edzés.
Ezzel szemben ami itt megy, röviden tömören siralmas. Nem akarok kint futni, mert hideg van. Nem akarok otthon edzeni, mert nem jó érzés. Nem tudom tartani a formám otthoni edzéssel, mert blablabla. Biztos, hogy ehhez a sporthoz vas akarat kell?
ha okos nem vagy, hülye ne legyél. Kint hideg van. akkor a futás egészségtelen. még akkor is, ha vannak hülyék. otthon nem edzünk. Ha sportoltál már valaha, és volt mezed, öltöződ.. tudod, hogy mint a citromtól a nyál a szádba, úgy indul meg a tesztoszteron az öltözőben. :-) otthon ilyen nincs.
2021. jan. 12. 23:51
12/45 anonim válasza:
Otthoni kézisúlyzós,fekvőtámaszos "bohóckodás" miért is rosszabb annál minthogy panaszkodsz,hogy zárva vannak a termek és nem a kanapén punnyadsz? :D
2021. jan. 13. 08:00
13/45 anonim válasza:
Én otthon bohóckodok, van kézisúlyzóm, nem is estem össze mint a sok kox huszár :D
Vas akarat nem a jó szó, fegyelem kell hozzá. Bennem például nincs meg a fegyelem, hogy otthon is konzisztens legyek az edzésemmel. Teremben ilyen gondom nincs, ott nagyon koncentrált vagyok, inkább arra kell figyelnem, hogy ne edzzem túl magam.
2021. jan. 13. 09:38
16/45 anonim válasza:
Ezért mondom,hogy lehet otthon is edzegetni,a kanapén döglésnél és negatív,síránkozós kommentelgetésnél több...fekvőtámasz negatív szakaszt belassítva csinálod az is tud vicces lenni,egykezes fekvőtámasz,egylábas guggolás stb...vannak azért nehezített gyakorlatok amik jóval többet segítenek mint hinnéd,sőt fejleszthet is hiába nyomtál eddig 130 kilóval fekve.
2021. jan. 13. 09:41
17/45 anonim válasza:
#11 Na azért a másik végletbe se menjünk. Ha van eszközöd otthon, akkor nem szükséges annyira a terem. Persze ha neked kizárólag az öltözködő férfi edzőtársaid látványától indul meg a teszto azzal sincs baj :) De valakinek megy otthon is.
2021. jan. 13. 11:42
18/45 A kérdező kommentje:
5"-ös mondja a lényeget. Szép dolog az otthoni edzegetés, de aki pl a teremben 100 kilókat emelgetett, annak elég karcsú lesz a pár kilós kézisúlyzó meg a guggolás, fekvő. Neki ez visszalépés, nem tud tovább fejlődni, de lehet, még szinten tartani sem. Komplett konditermet elég kevés embernek van pénze és/vagy helye kiépíteni otthon."
Pont ez a kifogás. Ki akadályozott meg abban, hogy az évek alatt amég te ilyen izmos bika lettél, elmenj a dekatlonba és vegyél eszközt? Miért jöttök állandóan a 2 kézisúlyzóval? Árulnak padot, rudat tárcsákat. Én be tudtam szerezni az eszközöket. Akkor ha nektek 150 kiló kell, miért nem vettetek? Ez a komment is maga a kifogás.
2021. jan. 13. 14:22
19/45 A kérdező kommentje:
Egyszóval akik szerint otthon nem lehet formát tartani ők is csak károgók, le lehetett volna menni a boltba és venni súlyt, ha már olyan bikák. Csak sajna agyra nem gyúrtak. :D
2021. jan. 13. 14:26
20/45 anonim válasza:
Dehogy veszek par honapra. Ugyse fogok itthon edzeni a hiszti utan. Am heti 4x edzek mostis. Csak nem az a szint.. ez karcsu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!