Mennyire megszokott, hogy a gyúrósok ennyi kifogást
keresnek?
Figyelt kérdés
Biztos ismeritek mind a gyúrás motivációs szövegét: Itt nincsenek kifogások csak a vas akarat és az edzés.
Ezzel szemben ami itt megy, röviden tömören siralmas. Nem akarok kint futni, mert hideg van. Nem akarok otthon edzeni, mert nem jó érzés. Nem tudom tartani a formám otthoni edzéssel, mert blablabla. Biztos, hogy ehhez a sporthoz vas akarat kell?
"különböző sorozatok, technikák segítségével átverem az izmaimat"
28: Bocs, újraolvastam amit írtál, ezt a részét félreértelmeztem kicsit, de a kérdésem ettől még áll, hogy miért konkrétan miért nehezebb otthon azon kívül, hogy neked szarul esne otthon edzeni.
2021. jan. 13. 22:29
32/45 anonim válasza:
Sztem ha utána olvasol, az otthoni munka sem túl egészséges. Leginkább az dolgozik otthon, akinek nincs lehetősége, irodát bérelni. De azt gondolom szükség állapot! Nem gondolom, hogy optimális, ahogy az edzés sem. :-) de sokan elcsúsznak a home Office al is. És nem ők a betegek!! Teljesen természetes. Tehát a többség nem atom óra, hogy ehhez a nyomorult világhoz igazodjon. Ez jó. Úgy élsz, ahogy akarsz. Ahogy tudsz. De a kérdező azt hiszi, azért, mert súlyokat emelhet, testépítő. És azt, hogy a vas akarat mellé, nincsen ész, az. Jó. Gondolom motiválni akar :-) de attól nem lesz erősebb, hogy mást gyengének nevez. Egyszer régen, találkoztam egy idős testépítő bácsival. Azt mondta.: Tudod fiam, hány téglát egymásra tudtam volna rakni ennyi munkával, amit sulyok emelgetesere fordítottam?! Itt nézegetem magam a tükörben, tökéletes minden mozdulatom. Ennyi. Mind amellett a versenysport miatt a tökéletes szálkás izomzat szépen átalakult.. olyanná, ami két hónap kihagyás után szinte össze esik. Ide kell járnom még élek. Szóval ennyit az egeszsegrol.. :-)
2021. jan. 13. 22:42
33/45 A kérdező kommentje:
Amúgy miért jönnek ennyien azzal, hogy kézisúlyzók nem jók semmire? Lehet velük oldalemelni, bicepszezni, tricepszezni, még mellezni és guggolni is. Még ha nem is olyan, mint a kétkezessel fekvenyomás padon, vagy guggolás rúddal, attól még hatásos és vállra tricepszre és bicepszre kifejezetten jó is. Lehet mellé franciarúd is.
2021. jan. 13. 22:47
34/45 anonim válasza:
33. Én a szkeptikus vok :-) a kézi súlyzó jó. Sztem is. De a leg egészségesebb a saját súly. Az összes többi. Na mindegy. Ha már használni kell jó a súlyzós edzés, de nagy a sérülés veszély. Huzodas stb. ( Ha béna) és béna, ha nem tudja, hogyan kell használni :) 4kg nem kevés, ha egy óráig kitartod. A váz izom, inak erősítése jó dolog. Ebben a vész terhes időben. Ki kell használni. Lightos dolgokra. Én pl hanyatt fexem. Ez nagyon jó. Lehet fel is szedek egy tízest. :-) majd lesz valahogy.
2021. jan. 13. 22:59
35/45 anonim válasza:
Folos vitazni itt az otthonedzosokkel :) nyilvan full kezdo a nagy reszuk. Olyan hulyesegeket kerdeznek amire magatol is rajon az ember par het edzes utan. Most nagy divat mindenki "gyur". Nyomjak otthon 1 honapja a fekvotamaszt meg vettek 2 10est es mar osztjak az eszt annak aki 10-15 eve napi szinten edz :'D viccesek.
2021. jan. 14. 05:11
36/45 anonim válasza:
Én már 25 éve 😁
2021. jan. 14. 05:53
37/45 A kérdező kommentje:
"Folos vitazni itt az otthonedzosokkel :) nyilvan full kezdo a nagy reszuk. Olyan hulyesegeket kerdeznek amire magatol is rajon az ember par het edzes utan. Most nagy divat mindenki "gyur". Nyomjak otthon 1 honapja a fekvotamaszt meg vettek 2 10est es mar osztjak az eszt annak aki 10-15 eve napi szinten edz :'D viccesek."
Már kb 7 éve edzem kedveském és nagyon jól elvagyok otthon. Szóval alaposan mellélőttél. Inkább akik kárognak az otthoni edzésre, ők azok, akik alig bírnának el egy kézisúlyzót de persze az otthoni edzés semmit sem ér, hiszen ők izomállat erőemelő bikák. :)
2021. jan. 14. 11:23
38/45 anonim válasza:
Ha ujra elolvasod rajosz h altalanossagba irtam. A velememyem. Nagyon magadra vetted... Nem kell privatba is irkalni. Tokre nem izgat ki hol meg h edz. Edz otthon ha jo neked. Nekem nemjo. Nincs kulon szobam erre. Nekem ott vannak az edzotarsaim meg a fel eletem. Ott erzem jol magam meg tudok atszellemulni. Elobb laknek a terembe minthogy hazahozzam a termet.
2021. jan. 14. 16:42
39/45 A kérdező kommentje:
Viszont ha valakinek van kétkezes rúdja és rá egy adag 15-20kg os tárcsa, akkor igazából egy nagysúlyos felhúzás is megoldható otthon. Szóval mi az, ami nem megoldható? Nincsen melltárogató gép de pad és rúd lehet. Persze szauna sincs és haverokkal mobilozva edzés se.
2021. jan. 14. 17:14
40/45 anonim válasza:
Mit nem lehet azon felfogni,hogy valakinek van a teremben szociális élete is,abban a légkörben szeret edzeni és nem otthon egyedül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!