Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire megszokott, hogy a...

Mennyire megszokott, hogy a gyúrósok ennyi kifogást keresnek?

Figyelt kérdés

Biztos ismeritek mind a gyúrás motivációs szövegét: Itt nincsenek kifogások csak a vas akarat és az edzés.

Ezzel szemben ami itt megy, röviden tömören siralmas. Nem akarok kint futni, mert hideg van. Nem akarok otthon edzeni, mert nem jó érzés. Nem tudom tartani a formám otthoni edzéssel, mert blablabla. Biztos, hogy ehhez a sporthoz vas akarat kell?

2021. jan. 12. 21:16
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
40%
Menj aludni kicsirigó..
2021. jan. 12. 21:21
 2/45 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz a kérdésemre. Legközelebb vegyél szemüveget.
2021. jan. 12. 21:23
 3/45 anonim ***** válasza:
69%
Te meg magadhoz nyunyókát és húzzál aludni
2021. jan. 12. 21:30
 4/45 $$$$$ ***** válasza:
87%
Igen vas akarat kell hozza. Én pl.ithol is edzek. És egy edzes napot se hagyok ki. Ma is faradt voltam megis elkezdtem. Pedig alapbol semmi kedvem se volt hozzá. De aztan eszembe jutott a celom és elkezdtem ,bár amint elkezdtem egyböl megjott a kedvem is😂. De akinek nincs erős akarata az abba fogja hagyni. Mert sok időt vesz el. És sok minden mást is lehetnecsinalni helyette... Ha valaki komolyan csinalja annak erős akarat kell.(nem feltétlen a versenyzőkre gondolok. Hobbi szinten is nagyon erős akarat kell)
2021. jan. 12. 21:34
 5/45 anonim ***** válasza:
89%
Ja de ahhoz vas is kene pad, allvany. Nem mindenkinek eleg a fekvotamasz.
2021. jan. 12. 21:35
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nekem már hányingerem van ettől a motivációs szaroktól, amiben nagy szerepe van a tápkieggyártóknak, hogy így elterjedtek.
2021. jan. 12. 21:57
 7/45 $$$$$ ***** válasza:
100%
Nem kell ide semmi motivacios dolog. Mindenki eldönti fejben hogy akarja-e vagy nem. En regebben sok embert probalgattam győzködni aki megunta/abba hagyta. De mar nem szoktam. Meguntam. Mindenkinek sajat döntése. Aki tenyleg valtoztatni akar a kinezeten az edz es nem kell motivalni. Mert van sajat motivácioja.
2021. jan. 12. 23:11
 8/45 anonim ***** válasza:
87%
5-ös mondja a lényeget. Szép dolog az otthoni edzegetés, de aki pl a teremben 100 kilókat emelgetett, annak elég karcsú lesz a pár kilós kézisúlyzó meg a guggolás, fekvő. Neki ez visszalépés, nem tud tovább fejlődni, de lehet, még szinten tartani sem. Komplett konditermet elég kevés embernek van pénze és/vagy helye kiépíteni otthon.
2021. jan. 12. 23:20
 9/45 $$$$$ ***** válasza:
100%
8-as ezzel teljes mertekben egyetértek. Ez az othoni edzes dolog sajnos csak annak megoldhato akinek vannak cuccai vagy ha valamelyik haverjanak vannak cuccai. Aki nagy sullyokkal edz. Annak felesleges sajat sullyal vagy kis egykezes súlyzokkal bohockodni mert nem lesz vele előrébb... Ezert is lenne jo ha mar nyitnanak a termek...
2021. jan. 12. 23:25
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom tartani a formám otthoni edzéssel"

Nem mindenkinek van otthon elegendő eszköze ahhoz (hely/pénz vagy bármi miatt), hogy megfelelően tudjon edzeni. Gondolj bele, hogy ha évekig teremben edzettél és 150kg-val guggolsz, akkor most 2db kézisúlyzóval mit tudsz csinálni? Bohóckodsz 1 órát aztán örülsz, ha minimálisra szorítod vele az izomvesztést.

Ugyanígy vagyok ezzel a motivációs dologgal, számomra ezek a "motiváló" bölcsességek iszonyat demotiválóak tudnak lenni. Nekem az a motiváló amikor belenézek a tükörbe és látom a változást. Más nem kell.

2021. jan. 12. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!