Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi az az edzettségi szint...

Mi az az edzettségi szint amivel már be szabad vállani egy amatőr országúti versenyt?

Figyelt kérdés

Néztem régebbi versenyeredményeket és hát megdöbbentem. Amatőr versenyen 40 km/h körüli átlagtempó? 80-100-120 km távokon. Kemény.

Én olyan 34-35 körüli átlagot tudod hozni egymagam, síkon, 40 km-en. 80 km körül már csak 31-33.

Be szabad így vállalni egy versenyt, vagy felejtős ezzel a tempóval? Leszakadni meg utolsóként kullogni semmiképp nem akarok.

2020. jún. 19. 22:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam, hogy hiába fog még egy évet edzeni.

Sokkal nagyobb fejlődést lehet elérni, ha eljár versenyekre.

Ezernyi dolgot említhetnék, de felesleges, mert ezeket meg kell tapasztalni. Aki nem versenyzik, az úgysem érti, úgysem tudja a helyén kezelni.

2020. jún. 23. 11:14
 42/43 Wadmalac ***** válasza:

"Sokkal nagyobb fejlődést lehet elérni, ha eljár versenyekre."

Így van. Többet fog látni az elérendő célból is, meg a hogyanból is.

2020. jún. 23. 11:48
 43/43 anonim ***** válasza:
Én fogtam magam és még az első országútim előtt, egy régi Merida montimmal, vékony slick gumikkal neveztem egy 60 km-esre, gondolkodás nélkül. Majd később vettem egy megfelelő bringát és azzal is mentem pár versenyre, soha nem ért meglepetés, ha nincs valami egészségügyi vagy mechanikai problémád, lehetetlen utolsónak végezni. De még ezeken kívül is, az indulók felé mögöttem végzett, úgy hogy 30-as átlagom se volt.
2020. jún. 23. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!