Nulláról indulva,40 évesen mennyi idő mire felfejlődök annyira, hogy amatőr országúti bringás versenyekre járjak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 08:28
1/11 anonim válasza:
Ezt így lehetetlen megmondani. Rengeteg tényezőtől függ.
2/11 anonim válasza:
Tudd letekerni a távot. Ennyi. Aztán mehetsz is. Max utolsó leszel. Bár ha lesz aki feladja akkor nem is utolsóként végzel.
3/11 anonim válasza:
Mekkorák ezek a távok? 5-10 km?
4/11 A kérdező kommentje:
Annál szerintem hosszabbak.
2019. szept. 25. 10:16
6/11 anonim válasza:
Mit értesz nulla alatt? 1 km-t sem tudsz letekerni, vagy még bringázni sem?
7/11 anonim válasza:
Van egy boltba járós montim, tehát még országúti gépem sincs. 100 kilóról lejöttem 80 ra diétával, éskitaláltam hogy sportolni fogok.
8/11 anonim válasza:
Én is országúti kerékpárra gondoltam.
9/11 anonim válasza:
Országúton az a lényeg, hogy ne szakadj le az utolsó előttiről. Indulj el nyugodtan, csak így tudod meg, hogy hol tartasz. Tavaszig van időd építkezni.
10/11 anonim válasza:
Állatalában nincs megszabva,hogy mikortól (edzettség,letekert táv,stb) mehetsz. Ha úgy érzed,hogy mennifog akkor mennyé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!