A Ninjutsu+wing tsun mennyire lenne brutális kombó?
Na gyerekek voltam 3 ninjutsu és 3 wing tsun edzésen. Mindkettő egy raklap szar. :/
Sparring egyiken sincs, beszéltem is az edzőkkel, mindkettő azt mondta, hogy a páros gyakorlatokon meg lehet tanulni a technikákat, ami egy idő után élesben is fog menni. Egyik nagyobb varázslás, mint a másik. A ninjutsu az tiszta dedó, a wing tsun pedig k**va drága. Azt hittem hatékony lesz egy ilyesmi kombó, de ez így semmi. Sejtettem, hogy a keleti harcművészeteket nem úgy oktatják itthon, mint Kínában vagy Japánban, na de hogy ennyire fostalicska legyen. A két éves judo múltammal ninjutsu edzésen (a nem fehér öves) haladó tanulókat is dobáltam jobbra-balra.
Brazil jitsu lesz ebből szerintem.
Na és ugyan hol voltál ninjutsun? :D
Az, hogy elmentél valahova nem jelenti azt, hogy tényleg kaptál is valamit. Lehet, rossz edzőnél voltál, vagy valami kamu ninjutsun. :D
Az biztos, hogy nálunk nem voltál, mert nem találkoztam olyan új arccal aki dobálta volna a haladókat. Pedig már nagyon várjuk az ilyen kemény legényeket. :) Mert velük jól lehet tréningezni.
Az MMA-s hozzászóláshoz pedig ennyit fűznék hozzá. Náluk sem voltál tréningen az is biztos, vagy ha igen, akkor vigyáztak rád mert új arc voltál... :D
Ismerem az edzőt, aki a cikket írta egy időben sokat edzettünk együtt, és ennél jobban Magyarul nincs megfogalmazva az MMA és a NIINJUTSU közti különbség.
Remélem nem törlik a hozzászólást a link miatt, de gondoltam eredetibe jobb olvasni, mint bemasolni ide az egész szöveget:
Megint itt legyeskedsz drága ninja cimborám? Jaj de jó, hogy itt vagy, úgy hiányoztál nekünk!
Hé fiúk, megjöttek a helyi ninjutsu félistenek!
Amúgy relaxálj pajtás, nem foglak leoltani! Igazad van neked is és a bölcs mesterednek is! Az MMA egy raklap kaki, a ninjutsu pedig maga a tökéletesség! Mi ketrecharcosok a nyomotokba sem érhetünk, ti vagytok királyok! Sőt, a box, birkózás, judo is csak egy használhatatlan vacak, ellentétben a sebezhetetlen wing tsunnal, krav magával, ninjutsuval! Ti vagytok a harcosok, kemények vagytok, szeretünk titeket!
Tessék, remélem most elélveztél kétszer egymás után és most már nagyon jól érzed magad, helyre állt az önbecsülésed, újra te vagy a halhatatlan ninja, mindenki más csak az alattvalód, hisz te egy Isten vagy! Ha esetleg még mindig nem kapott eleget az egód, akkor ajánlok valamit: Állj a tükör elé és mondd bele háromszor, hogy legyőzhetetlen vagyok! Az már biztos hatni fog a szerénységednek!
Haha..én ismerem a Horváth Ádámot! XD
Pont az ő edzését voltam megnézni. Voltam abban a dojo-ban, amit a guminidzsa hozzászóló linkelt. Jól írtam, az bezony mese délután ott, nem edzés. Egy nulla, ugyanolyan gagyi, mint a győri ninjutsu (én Győr környéki vagyok). Ne kamuzzatok, hogy van ott sparring, én is voltam ott pár edzésen ju-jutsusként, mikor még Pesten laktam. Nincs ott lóf*** sem. Oviskarate az egész. Horváth Ádám egy csípődobást sem tud normálisan csinálni, ott szerencsétlenkedett velem, mikor rajtam mutatta be a technikát. (Csípődobás??! Alap judo technika, oviszint!) Szóval hagyjuk..ez is ugyanolyan kamu, mint a wing tsun. Ádám kezet foghat a Mádayval, mint varázslómester a varázslómesterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!