Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Ninjutsu+wing tsun mennyire...

A Ninjutsu+wing tsun mennyire lenne brutális kombó?

Figyelt kérdés
Le tudnék vele verni egy thai boxolót vagy taekwondóst?

2014. ápr. 26. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
Rendben, igazad van mester, akkor pusztulj!
2014. máj. 8. 20:31
 42/81 anonim válasza:
szokásos vita. helyi királycsávó krav magás ninjutsus wing tsunos istenek vs igazi harcművészek és küzdősportolók
2014. máj. 8. 20:56
 43/81 A kérdező kommentje:

Na gyerekek voltam 3 ninjutsu és 3 wing tsun edzésen. Mindkettő egy raklap szar. :/

Sparring egyiken sincs, beszéltem is az edzőkkel, mindkettő azt mondta, hogy a páros gyakorlatokon meg lehet tanulni a technikákat, ami egy idő után élesben is fog menni. Egyik nagyobb varázslás, mint a másik. A ninjutsu az tiszta dedó, a wing tsun pedig k**va drága. Azt hittem hatékony lesz egy ilyesmi kombó, de ez így semmi. Sejtettem, hogy a keleti harcművészeteket nem úgy oktatják itthon, mint Kínában vagy Japánban, na de hogy ennyire fostalicska legyen. A két éves judo múltammal ninjutsu edzésen (a nem fehér öves) haladó tanulókat is dobáltam jobbra-balra.

Brazil jitsu lesz ebből szerintem.

2014. máj. 9. 07:40
 44/81 anonim ***** válasza:
76%
Erről van szó kérdező! A ninjutsu és a wing tsun csak a piperkőc buzzancsoknak való!
2014. máj. 9. 09:58
 45/81 anonim ***** válasza:
41%
Csináld csak a BJJ-t, ajánlom tiszta szívemből, hisz az valódi tudással ruház fel! Ne hallgass a wing tsun ninjutsu barmokra! Biztos mindjárt megjelennek itt és próbálnak majd térítgetni, bizonygatni, oltogatni, de ezek csak csicskák, senki sem veszi komolyan őket, mindenki csak röhög rajtuk! Ők is tudják magukról, hogy verebek, de nem bírják beismerni és azt hiszik, ha itt magyaráznak és osztják a nem létező agyukat, akkor valaki legalább ember számba veszi őket, de nem! Így próbálják kompenzálni a csíraságukat! És akkor jönnek ilyen kamu dumákkal, hogy "dehogynem, nálunk van sparring (mintha egyáltalán tudnák mi az a sparring), keményen hajtunk, ez a túlélés művészete, amióta ezt tanulom senki nem vert le!" Kit érdekelnek? Ezek csak hazugságok, kiszínezik a valóságot és mindenfélét vetítenek, hátha a naiv emberek elhiszik! Képzelem kikkel verekedhetett eddig ez a nagy ninja bajnok, meg hogy mekkora túlélő lehet! Próbálnak engem savazni ilyen kis nethuszárok, mert olyan buták, hogy nem értik a mondanivalóm és inkább megpróbálnak itt GYIK-on játszani a vagány csávót, csak hogy én és az itt lévők legnagyobb része le sem tojja ezeket a kutyákat! Csináld csak a BJJ-t, ne a pénzlehúzó parasztvakításokat! Fejlődj, küzd, dolgozz!
2014. máj. 9. 10:24
 46/81 Ambur T. Attila ***** válasza:

Na és ugyan hol voltál ninjutsun? :D

Az, hogy elmentél valahova nem jelenti azt, hogy tényleg kaptál is valamit. Lehet, rossz edzőnél voltál, vagy valami kamu ninjutsun. :D

Az biztos, hogy nálunk nem voltál, mert nem találkoztam olyan új arccal aki dobálta volna a haladókat. Pedig már nagyon várjuk az ilyen kemény legényeket. :) Mert velük jól lehet tréningezni.

Az MMA-s hozzászóláshoz pedig ennyit fűznék hozzá. Náluk sem voltál tréningen az is biztos, vagy ha igen, akkor vigyáztak rád mert új arc voltál... :D

Ismerem az edzőt, aki a cikket írta egy időben sokat edzettünk együtt, és ennél jobban Magyarul nincs megfogalmazva az MMA és a NIINJUTSU közti különbség.

Remélem nem törlik a hozzászólást a link miatt, de gondoltam eredetibe jobb olvasni, mint bemasolni ide az egész szöveget:

[link]

2014. máj. 9. 23:28
 47/81 Ambur T. Attila ***** válasza:
De persze nyomhatod tovább a szájkaratét is, mert ahhoz nagyon értesz. :D :D :D
2014. máj. 9. 23:33
 48/81 anonim ***** válasza:
48%

Megint itt legyeskedsz drága ninja cimborám? Jaj de jó, hogy itt vagy, úgy hiányoztál nekünk!

Hé fiúk, megjöttek a helyi ninjutsu félistenek!

2014. máj. 9. 23:57
 49/81 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy relaxálj pajtás, nem foglak leoltani! Igazad van neked is és a bölcs mesterednek is! Az MMA egy raklap kaki, a ninjutsu pedig maga a tökéletesség! Mi ketrecharcosok a nyomotokba sem érhetünk, ti vagytok királyok! Sőt, a box, birkózás, judo is csak egy használhatatlan vacak, ellentétben a sebezhetetlen wing tsunnal, krav magával, ninjutsuval! Ti vagytok a harcosok, kemények vagytok, szeretünk titeket!

Tessék, remélem most elélveztél kétszer egymás után és most már nagyon jól érzed magad, helyre állt az önbecsülésed, újra te vagy a halhatatlan ninja, mindenki más csak az alattvalód, hisz te egy Isten vagy! Ha esetleg még mindig nem kapott eleget az egód, akkor ajánlok valamit: Állj a tükör elé és mondd bele háromszor, hogy legyőzhetetlen vagyok! Az már biztos hatni fog a szerénységednek!

2014. máj. 10. 00:08
 50/81 anonim ***** válasza:

Haha..én ismerem a Horváth Ádámot! XD

Pont az ő edzését voltam megnézni. Voltam abban a dojo-ban, amit a guminidzsa hozzászóló linkelt. Jól írtam, az bezony mese délután ott, nem edzés. Egy nulla, ugyanolyan gagyi, mint a győri ninjutsu (én Győr környéki vagyok). Ne kamuzzatok, hogy van ott sparring, én is voltam ott pár edzésen ju-jutsusként, mikor még Pesten laktam. Nincs ott lóf*** sem. Oviskarate az egész. Horváth Ádám egy csípődobást sem tud normálisan csinálni, ott szerencsétlenkedett velem, mikor rajtam mutatta be a technikát. (Csípődobás??! Alap judo technika, oviszint!) Szóval hagyjuk..ez is ugyanolyan kamu, mint a wing tsun. Ádám kezet foghat a Mádayval, mint varázslómester a varázslómesterrel.

2014. máj. 10. 08:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!