Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Baranta vagy Wing Tsun kung-fu?

Baranta vagy Wing Tsun kung-fu?

Figyelt kérdés
Melyik tanít meg jobban verekedni?

2014. ápr. 25. 16:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Wing Tsun
2014. ápr. 25. 17:10
 2/28 anonim ***** válasza:

maradjatok már ezzel a barantával.

ma megint elkezdte valaki, most ez lesz a sláger??

egy semmilyen sport, tedd fel inkább jobbikosoknak ezt a kérdést, azok örülnének neki.

egyértelmű hogy a kung -fu a jobb.

2014. ápr. 25. 17:14
 3/28 anonim ***** válasza:
49%
Most komolyan ezt a két legszerencsétlenebb és leggagyibb stílust kellett kinézni magadnak? A baranta az csak egy hagyományőrzős szakkör nem több. A wing tsun pedig köcsögkarate, drága is és nem is működik.
2014. ápr. 25. 18:13
 4/28 anonim ***** válasza:

az előbb törölték azt a jó "vincsungos " kérdést ahova írtunk.

Üdv: a kyokushin karatés.

2014. ápr. 25. 18:16
 5/28 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=TC8EHagkn4A

https://www.youtube.com/watch?v=vT6CAlxHVp0

Azért ne mond, hogy ez gyenge.

https://www.youtube.com/watch?v=eamDVQUlXQg

Ez meg wing tsun.

A kettő kombinációjából egy brutális dolog jöhetne létre.

2014. ápr. 25. 18:37
 6/28 anonim ***** válasza:

Mit ne mondja hogy gyenge???

Semmivel nem mutatnak többet mint brazil jitsusok, de én voltam lent braziljitsusoknál, nem szoktam dicsérni őket.. de akkor is ügyesebbek voltak éppenséggel mint a barantások a videón.. a földharc amúgy sem olyan verekedés.. az egy része a bunyónak.. jó, az is kell, de hát..

Azt nem barantán fogod megtanulni.

Wingtsunnak olvass már jobban utána, mit nyújtanak a valóságban, egy ember ellen aki visszaüt.. csak nézd meg hogyan működik a wingtsunos edzés felkészítés a gyakorlatban.. mire jó. Ne elképzeld hogy biztos jó, hanem azt is nézd meg hogy egy átlag edzésen mi az amit meg is tanulsz.. Ok?

2014. ápr. 25. 19:40
 7/28 anonim ***** válasza:

Baranta+wing tsun kombó? Most ezt ugye nem gondolod komolyan? Hogy az a mennydörgős csillagseggű székelygyerek rúgna valagon téged! XD

Tyűha, most aztán félelmemben összehugyoztam magamat, miközben néztem ezeket a félelmetes szittya pankrátorokat és a leendő géppuskakezű magyar Brúsz Líket. :D

Koma ez a böllön (vagy mi a tököm), ez semmi! Egy 4 éve barantázó illetőt simán lenyomna földharcban egy olyan személy aki mindössze 2 hónapja birkózik vagy brazil jitsuzik. Erre a nyakamat merném feltenni. Sőt, én speciel soha semmilyen földharc stílust sem űztem, de még én is kimernék állni egy barantás ellen egy grapplingra.

Hát a wing tsun az pedig no comment. Tipi-tapi cicapacsi köcsögkarate. Orbitális nagy pénzlehúzás a semmiért. Aki wt-zik az nem normális amúgy. Ezen lehet most besérdődni, durcizni és lepontozni, de ha egyszer igazi bunyóra kerül a sor, akkor ne csodálkozzatok ha összevernek titeket, ráadásul könnyen.

2014. ápr. 25. 19:58
 8/28 anonim ***** válasza:

Rendes tápkiegelés mellett amúgy minden harcművészetben jobban lehet fejlődni

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2014. ápr. 25. 20:06
 9/28 A kérdező kommentje:
Minimoris és a 62%-os, ti aztán nagy szakértők vagytok, ha ott állna előtettek egy barantás tuti szétgyepálna benneteket.
2014. ápr. 25. 20:12
 10/28 anonim ***** válasza:
Gondolom én is. Csak azt indokol meg, hogy miért gyepálna? Milyen készségük van szerinted, amivel meg tudna ütni mondjuk engem. Ütést tanulni kell, egy csomó készség begyakorlásával együtt ahhoz, hogy valakit el tudj találni. Ehhez nem jó akármilyen edzés, edzésmódszer..
2014. ápr. 25. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!