Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Baranta vagy Wing Tsun kung-fu?

Baranta vagy Wing Tsun kung-fu?

Figyelt kérdés
Melyik tanít meg jobban verekedni?

2014. ápr. 25. 16:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Földhöz vág és ott szétcsapna, a wing tsunos pedig bedarálna.
2014. ápr. 25. 20:22
 12/28 anonim ***** válasza:

Alacsony a valószínűsége. Nagyon jól képzett, komoly múlttal rendelkező birkózónak kell lenni, hogy hozzám hasonló rutinnal rendelkező embereket is földhöz lehessen csapni. Természetesen meg lehet csinálni. Csak kicsi a valószínűsége, hogy erre egy baranta edzésen felkészült valaki is képes legyen.

Wingtsunos támadásait kettős fedezékkel is lehet blokkolni. Ez a védekezés fapados verziója. Senkit sem vernek szét mókusboxszal, mert nem tanítják meg őket ütni.

2014. ápr. 25. 20:29
 13/28 anonim ***** válasza:

Húha..bezony. Wing tsunost már agyaltam meg, barantással ugyan még nem volt dolgom, de szerintem nem okozna nagy gondot. Figyelj ide, a baranta és wing tsun nem fog megtanítani téged verekedni. A baranta csak egy hagyományőrző kulturális népi játék nem több. A wing tsun pedig kamukungfu távol-keleti divatbunyó, Máday papáék marketingjével felturbózva. Miért? Hogy a hozzád hasonló marhák agyacskáját átmossák, ti pedig edzéseken kékítitek az oxigént, havi 8000-10000 forintért, és hiába jársz le 5-10 évig edzeni, akkor is meg fognak tudni téged verni.

Ha ezt nem értetted meg, akkor csak sajnálni tudlak. Felőlem aztán barantázz és wing tsunozz egyszerre.

2014. ápr. 25. 20:30
 14/28 anonim ***** válasza:
Azért hétvégére iktasson be egy taktikai kravmaga edzést és egy mozgáskoordinációfejlesztő zumba edzést, de természetesen csak flabizás közben (flabeloszon zumbázás, ki ne maradjon)
2014. ápr. 25. 20:33
 15/28 A kérdező kommentje:

"Alacsony a valószínűsége. Nagyon jól képzett, komoly múlttal rendelkező birkózónak kell lenni, hogy hozzám hasonló rutinnal rendelkező embereket is földhöz lehessen csapni."

Jaj miért, mert Te ki vagy Minimoriszka? Milyen legyőzhetetlen harcművészetet űzöl te? Na meg aztán te milyen szinten vagy? Szóval nagyon jól képzett birkózónak kell lennie valakinek, hogy felvegye veled a versenyt. Hogyne a Növényit is biztos a földbe tudod döngölni, kamufighter.

2014. ápr. 25. 20:37
 16/28 anonim ***** válasza:

Én, hmm gyakorolgatok :)

Növényi szerintem már megteszi bőven rutinosnak.

Másfelől Növényi nem harcművész.. érdekes a felvetésed.. másfelől témakerülés.

Te barantáról meg wingtsunról beszélsz, most meg már itt van Növényi is. Lassíts kicsit.

2014. ápr. 25. 20:40
 17/28 A kérdező kommentje:

Okoska Te magad írtad, hogy komoly múltú BIRKÓZÓ kell ahhoz, hogy téged földhöz vághasson. Te kerülöd a témát ember.

De akkor magyarunk a témánál. Mégis mit gyakorolsz te, hogy egy barantás vagy wing tsunos nem ellenfél a számodra? Nem hiszem, hogy olyan komoly szinten mozognál te.

2014. ápr. 25. 20:46
 18/28 anonim ***** válasza:

De, komoly szinten mozgok.

Nem írtam, hogy Növényi nem építene bele a betonba. Neki van múltja, sok-sok tapasztalata, ráadásul mind állóharcban mind pedig földharcban.

Csak hirtelen ugrottál egy szintet barantáról meg wingtsunról profi küzdősportra, az remélem feltűnt.

Okoskázz csak.. cicafiú.

2014. ápr. 25. 20:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Már bocsi MinimorRris, de a taichiddal te is csak cicafiú vagy, kezet foghatsz a kérdezővel. Dehogy vagy te komoly szinten.
2014. ápr. 25. 20:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok komoly szinten? :O :(

Megbántódom ám :((

Nekem is vannak igazi érzéseim, és ez azért.. egy könnycseppet most elővarázsolt.

[link]

A jó taichi az igenis jó, ha meg én nem mozgok jól, akkor nyalintsd meg a talpam.

2014. ápr. 25. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!