Melyikünknek van nagyobb esélye?
Két gyökér küzdelme. XD
Tipi-tapi cicapacsi mókusököl (wing tsun) vs Kocka droid dance (kyokushin)
A két legbénább stílus ebben az országban. Melyikőtök nyer majd? Tökmindegy, verekedni egyikőtök sem tud. (Ha lenne egy 1 éve bokszoló vagy birkózó osztálytársatok az mindkettőtöket megb***na anyátok hátán, szotyizva. De persze ez már más téma :D)
De én analizálom neked szívesen.
Egymás szembe feláll a két küzdőfél. Takács Lee (ez vagy most Te kérdező, és pont lesz*rom hogy nem így hívnak igazából) vele szemben pedig Kovács Musashi-kun. Musashi indít egy lélekromboló mai geri-vel, de Lee félre ugrik, majd menne egyenesen cséphadarózni a láncütésekkel, ezt Musashi blokkolná az alkarjával (karatésan), majd alulról a másik kezével ütne egy tsuki-t Lee gyomorszájára, igen ám, de közben az intenzív láncütés tenné a dolgát, eltalálná Musashi vállát és mellkasát (juj OMG), de Lee is kapna egy mawashi-t vállra (tyűha..). Ekkor menne egy kis rugdosás, majd összekapaszkodnának, birkózás, hajtépés, töktekerés és póló ráncigálás. Ekkor bejön az irodalom tanárnő és így szól:
" Mit műveltek?! Azonnal menjetek az igazgatóiba, az ellenőrzőtökkel!".
És Musashi és Lee kapna egy beírást, rossz és példátlan magatartásért. :(
Hát ez lenne.
Figyelj kérdező menj el te is a kyo-s "haverod" kyokushin edzésre, a kyo-s osztálytársad meg menjen le a ti wt edzésetekre.
"Ha lenne egy 1 éve bokszoló vagy birkózó osztálytársatok.."
Jaj Istenkém :DD
Könnyesre röhögöm magam!
"Tipi-tapi cicapacsi mókusököl (wing tsun) vs Kocka droid dance (kyokushin)"
HAHAHA!!! XD
Baazmeeeg...ilyen jót még nem röhögtem! :D
De egyébként mennyire igaz! Szerintem is csak ilyen ruhatépős ráncigálós lökdösődés lesz ebből, semmi extra. Két taknyos kamaszköcsög fog összecsapni. :D
Kérdező inkább ne verekedj, inkább írd meg gyorsan a házi feladatot a szünetben. :)
Kérdező! Már ne haragudj, de amit a hármas írt az nagyon igaz, csak Te nem értetted benne a szarkazmust. Mégis mit vársz mit írjunk? Te és az osztálytársad hazai viszonylatban a két legszarabb stílust űzitek, ő 3 éve, Te 2 éve. 2-3 év pedig egy nulla, pláne ezekben a stílusokban. Egyikőtök sem tud verekedni. Két verekedni nem tudó ember egymás ellen való küzdelméből ki kerül ki győztesen? Amelyikőtök előbb rúgja tökön a másikat, vagy mit tudom én. Ha ő csak 55 kiló, Te pedig dagi vagy, akkor szumózd le vagy csak üljél rá, aztán szétlapítod.
Ne haragudj hülye kérdésre, hülye válasz.
De egyébként 3-as legalább poénos volt, megnevettetett itt pár embert. :D Én nyomtam neki egy zöld kezet. :)
Kérdező most komolyan félsz egy 55 kilós kölyöktől?! 55 kiló?! Jézusom ha kishúgom a kyo-s csávó mellé rúgna, akkor is eltörne az osztálytársad gerince. Hát vazze :D
De ha már dagi vagy, akkor ne mókusboxszal támadj, hanem így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!