A Ninjutsu+wing tsun mennyire lenne brutális kombó?
Figyelt kérdés
Le tudnék vele verni egy thai boxolót vagy taekwondóst?2014. ápr. 26. 12:06
11/81 anonim válasza:
Attól függ...befolyásoló tényező a marketing és adott edzés irányítója (nevezzük őket mestereknek)
12/81 anonim válasza:
Az marketing, hogy az első edzésen az edző olyan technikát mutatott be (gyorsan), hogy majdnem kinyomta a szememet, meg a vállamat is majdnem kitörte? Mert nekem csak haverom mondta, hogy ez van, menjünk el (ő nézegetett videókat is előtte), én meg csak akartam valamit már tanulni (hm, vagy kűzdősportot), és az első edzés után már tudtam, hogy én járni akarok oda. De semmilyen marketing maszlag nem volt, csak az edzés.
13/81 anonim válasza:
Rendben, akkor nyomjad csak továbbra is a Ninjutsut!
14/81 anonim válasza:
Ez szarkazmus vagy komoly? Ha utóbbi akkor kösz szépen. :)
15/81 anonim válasza:
"az első edzésen az edző olyan technikát mutatott be (gyorsan), hogy majdnem kinyomta a szememet, meg a vállamat is majdnem kitörte? "
Gratulálok az edzőnek! Egy totál kezdőn mutatja be a technikákat. Ilyet komoly helyen nem csinálnak. Ebből is látszik, mennyire komoly a hazai ninjutsu.
Amúgy csak halkan megkérdezném, hogy ez a magyar "mester" melyik japán ryu- ban tanult, ki volt a mestere?
16/81 anonim válasza:
nem szarkazmus volt, ha te Ninjutsuzni akarsz, akkor felőlem toljad, nem vagyok én senki, hogy megszabjam neked...ott van egyáltalán sparring?
17/81 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy ki volt a mestere, azt tudom, hogy most ki a mestere. Egyébként nem a technikát mutatta be, olyan értelemben, hogy azt nem kellett gyakorolni utána + azért ne képzeld el olyan durvának ami történt (persze, fájt a karom amikor rátérdelt). De egyébként nálunk sem szokás kezdőn bemutatni a gyakorlatot, főleg ha még nem fizettet (poén volt a második fele!). :P
18/81 anonim válasza:
ilyet szerintem ne poénkodj.amúgy se tartja itt senki semmire a ninjutsut csak pénzlehúzásnak. ilyen poénnal meg még jobban aláraksz
19/81 anonim válasza:
#16: sparring az nincs, mivel a technikákat védőfelszerelés nélkül gyakoroljuk, és a technikák legnagyobb része gyorsan csinálva nem kizárt, hogy törés, de egy qrva nagy esés. Viszont párban dolgozunk szinte egész edzésen, és nem kíméljük egymást. Vágtak már hasba, mert nem védtem ki az ütést ami a technikában volt vagy csak rossz volt a távolságom amivel dolgoztam. Másrészt, az edzésen tanulunk, amit bunyó közbe nem tudsz megtenni. A kitérést meg a mozgást, azt meg minden technika közben gyakorlod.
20/81 anonim válasza:
Én is gondolkoztam már, hogy miért nincs sparring, de mindig oda lyukadtam ki, hogy mivel nálunk nincsen semmilyen szabály, emiatt egy ilyen bunyó abból állna, hogy valakinek nagyon csúnyán kitörik a kezét (ha üt) és földre viszik, majd az meg lekopogja, ha már nem bírja elviselni a feszítést. Vagy ha meg vezetnének be szabályokat, hogy biztonságos legyen egy mérkőzés, akkor meg elveszne az értelme amiket tanultál és maradnának a rúgások és ütések + dobások (az meg nagyon kevés dolog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!