Melyik kung fu stilust válasszam?
Figyelt kérdés
Tudom sok kérdés született már ebben a témában. Én most kezdenék a nyáron kung fu-t tanulni. De nem tudom eldönteni melyik stilus lenne nekem a jó. Nagyon sok van a döntés pedig nehéz.2011. jún. 28. 19:58
51/81 A kérdező kommentje:
Azért az gondolom nem igaz,hogy nem kell benne erősiteni de már választottam stilust.
2011. júl. 30. 00:13
52/81 anonim válasza:
hát az edzésen bőven elég az edzés.:D és mit választotál?
53/81 A kérdező kommentje:
Modern wushu és hagyományos Chang Quan de majd Szegedre szeretnék menni egyetemre és ott tudnék tanulni Lo Man féle Wing Chun-t is:D Am a Magyar kung fu egyetemre fogok járni.
2011. júl. 31. 20:27
54/81 anonim válasza:
az jó:) akkor te nagy kung fus leszel:D
55/81 A kérdező kommentje:
Benedek te milyen harcművészetet űzől? Vagy küzdősportot...
2011. aug. 1. 18:58
56/81 A kérdező kommentje:
Ja bocsi már látom..
2011. aug. 1. 19:00
57/81 A kérdező kommentje:
Egyébként a Magyar kung fu egyetemen tanit Wang Yisheng kinai mester is aki nagyon sok stilusban jártas. Berirod a nevét a youtube-ba asszem kiad egy pár videót..
2011. aug. 1. 19:01
58/81 anonim válasza:
Na jol dontottel a Shaolin hosszu okol az remek stilus :)) volt szerencsem Kinaban latni egy par nagymestert :D !
59/81 anonim válasza:
De kedves Maday fele Wing Chunosok olyat tudnek nektek madayrol meselni hogy azon elgondolkodnatok...Mesterem mestere tanitotta meg Leung Ting elott ot ugyhogy ismerjuk ot nagyon jol...meg Leung Tinget is...
60/81 A kérdező kommentje:
Nah túl vagyok pár edzésen,és nagyon meg vagyok elégedve. Persze még csak az alap rugásokat tanultam és egy formát kedztem el,de hát ezek az alapok. Továbbá az is tetszik, hogy a végén vannak gyakorlatok ütőpajzsokkal, illetve "a test felkeményitése",hogy egymást rugdossuk, és üssük. Bota Zoard még annyi kérdésem lenne,hogy szerinted ha majd gyakorlom ezt egy pár éven keresztül,utána elkezdhetem-e a Sandát is? Mert ugye az is a Modern Wushu része..
2011. szept. 11. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!