Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik kung fu stilust válasszam?

Melyik kung fu stilust válasszam?

Figyelt kérdés
Tudom sok kérdés született már ebben a témában. Én most kezdenék a nyáron kung fu-t tanulni. De nem tudom eldönteni melyik stilus lenne nekem a jó. Nagyon sok van a döntés pedig nehéz.
2011. jún. 28. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
Azért az gondolom nem igaz,hogy nem kell benne erősiteni de már választottam stilust.
2011. júl. 30. 00:13
 52/81 anonim válasza:
hát az edzésen bőven elég az edzés.:D és mit választotál?
2011. júl. 30. 19:23
 53/81 A kérdező kommentje:
Modern wushu és hagyományos Chang Quan de majd Szegedre szeretnék menni egyetemre és ott tudnék tanulni Lo Man féle Wing Chun-t is:D Am a Magyar kung fu egyetemre fogok járni.
2011. júl. 31. 20:27
 54/81 anonim válasza:
az jó:) akkor te nagy kung fus leszel:D
2011. aug. 1. 16:05
 55/81 A kérdező kommentje:
Benedek te milyen harcművészetet űzől? Vagy küzdősportot...
2011. aug. 1. 18:58
 56/81 A kérdező kommentje:
Ja bocsi már látom..
2011. aug. 1. 19:00
 57/81 A kérdező kommentje:
Egyébként a Magyar kung fu egyetemen tanit Wang Yisheng kinai mester is aki nagyon sok stilusban jártas. Berirod a nevét a youtube-ba asszem kiad egy pár videót..
2011. aug. 1. 19:01
 58/81 anonim ***** válasza:
Na jol dontottel a Shaolin hosszu okol az remek stilus :)) volt szerencsem Kinaban latni egy par nagymestert :D !
2011. szept. 8. 15:17
 59/81 anonim ***** válasza:
De kedves Maday fele Wing Chunosok olyat tudnek nektek madayrol meselni hogy azon elgondolkodnatok...Mesterem mestere tanitotta meg Leung Ting elott ot ugyhogy ismerjuk ot nagyon jol...meg Leung Tinget is...
2011. szept. 8. 15:21
 60/81 A kérdező kommentje:
Nah túl vagyok pár edzésen,és nagyon meg vagyok elégedve. Persze még csak az alap rugásokat tanultam és egy formát kedztem el,de hát ezek az alapok. Továbbá az is tetszik, hogy a végén vannak gyakorlatok ütőpajzsokkal, illetve "a test felkeményitése",hogy egymást rugdossuk, és üssük. Bota Zoard még annyi kérdésem lenne,hogy szerinted ha majd gyakorlom ezt egy pár éven keresztül,utána elkezdhetem-e a Sandát is? Mert ugye az is a Modern Wushu része..
2011. szept. 11. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!