Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik kung fu stilust válasszam?

Melyik kung fu stilust válasszam?

Figyelt kérdés
Tudom sok kérdés született már ebben a témában. Én most kezdenék a nyáron kung fu-t tanulni. De nem tudom eldönteni melyik stilus lenne nekem a jó. Nagyon sok van a döntés pedig nehéz.
2011. jún. 28. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
Mivel tenyleg Kinai mesterek meg latom nagy a repertoar maximalisan mellette vagyok :)
2011. júl. 2. 13:17
 22/81 A kérdező kommentje:
Oké az lesz. Azért is lenne jó, mert most megyek gimibe és attól csak pár metrómegálló. Egyetlen bajom vele,hogy egy kicsit drága de hát, hogy úgy mondjam még megfizethető. És szerinted a felsorolt stilusok közül amiket itt oktatnak melyiket csináljam? Lehet egyszerre kettőt is?
2011. júl. 2. 13:25
 23/81 anonim ***** válasza:
Igen lehet ha kulonmbozoek:en Chow Gart mondanam az is elegge gyors meg gyenge pontokra ut de nem annyira hadaras mint a wing chun szoval tobb technika van benne mindenfele keppen azt es nem tudom Xingyi is eleg jo meg Bagua is BAguaban az a jo hogy minden oldalrol tamadnak szoval ott mesz egy korben es osztod hatulrol oldalrol mindenfelol en ezek mellett lennek de mondjuk tai chi sem rossz csak nem hiszem hogy harcra tanitanak...Chow Gar lenne a legjobb egy kezdonek aztan majd atmesz masikra :)
2011. júl. 2. 13:28
 24/81 A kérdező kommentje:
Egyébként a tai chi azt vehetjük mondjuk egészségmegőrzőnek vagy van harci értéke is?
2011. júl. 2. 13:34
 25/81 anonim ***** válasza:

Igen van harc erteke is.Mivel az volt alapbol szoval harcra csinaltak vagy ird be youtubera tai chi applications es akkor meglatsz par technikat :)

remelem segitettem :)

2011. júl. 2. 13:37
 26/81 anonim ***** válasza:
amugy ha beszelni akarsz irj privatot :)
2011. júl. 2. 13:38
 27/81 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat :) Egyébként szerinted mennyi pénzt kérnek el normális esetben kung fu oktatásért. Ezek szerint a 8 ezer forintot nem kéne sokallnom?
2011. júl. 2. 13:39
 28/81 anonim ***** válasza:
Nem hiszem madaynal dragabb vagy shaolin egyesuletben 10 ezer ft szokott lenni de nem tudom mivel Szerbiai vagyok de a megbizhato forras itt is huzos :)
2011. júl. 2. 13:41
 29/81 anonim ***** válasza:
de mondom privatban meselek ha akarod :)
2011. júl. 2. 13:41
 30/81 anonim ***** válasza:
100%

Ökölvívás + Szabadfogású Birkózás

vagy

Savate (savate=francia box) + Szabadfogású birkózás

(savate-ot, csak akkor ajánlom, ha pesti vagy)

Egy átlagos utcai vagy kocsmai bunyóban ezt a kettőt lehet a legjobban alkalmazni önvédelemre.

Ezt a 3 stílust mindenhol olcsón és JÓL oktatják, már évtizedek óta! Nagyon komoly múltjuk van.

Az utcai bunyó az grabancfogás, hajtépés, öklözés, ütés, birkózás, lökdösődés és dulakodás. Utcán ütni kell jól, és test-test ellen küzdeni, határozott módon. Nem látványosan rúgni és különböző misztikus idegpont támadásos kamu baromságot, meg chi kung, tai chi, budo hülyeségeket kell megtanulni.

Igen ma már Magyarországon lehet tanulni egy rakás fajta kung-fut, de nincs komoly múltja ezeknek az oktatásoknak, pénzlehúzós hamubasült marhaságok.

2011. júl. 2. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!