Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik stílust válasszam a...

Melyik stílust válasszam a kettő közül?

Figyelt kérdés

Szeretnék felvenni valamilyen stílust, mert már unom, hogy olyan hétköznapi vagyok.

Ez a két stílus állna a legközelebb hozzám: RnB vagy pedig az elegáns, kifinomult stílus.

A kérdésem pedig az lenne, hogy ezek a stílusok milyen öltözködési formákkal járnak?

Hogyan öltözködik egy olyan valaki, aki az RnB stílust szereti, és hogyan öltözik egy elegáns, kifinomult úriember?

2010. jún. 14. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:

hát a két végletet választottad sztem az úriember öltönyös lakkcipős fazon az RnB-s pasi pedig laza gatyákba és pólókba jár sportcipővel

és honnan tudod h ezek a stílusok pont neked valók? alakíthatsz ki magadnak egyéni stílust is vagy mondjuk átmenetet a 2 stílus között

2010. jún. 14. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
és még attól is függ hogy hány éves vagy :) írdd le lécci
2010. jún. 14. 11:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert szinte csak RnB-t hallgatok, viszont szeretek öltönyben, ingben, lakkcipőben járni.
 4/10 anonim ***** válasza:

RnB-re nincs ötletem,lévén hogy nem az a stílusom.

A kifinomult úriembert ez az én szótáramban:

külső: Öltöny,zakó,ing,nyakkendő,elegáns nadrág,cipő,aktatáska,általában jólfésült,sosem borostás.

belső: udvarias,igényes,bő szókincsű,lovagias,fogékonya művészetek iránt.

5/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát ha 20 alatt lennél biztos azt mondaná ,h RnB stílust válazd ,de így nem tudom ,mert pont a két végletet választottad ,és már tul idős vagy ahoz h lötyögős gatyában járj :D viszont az elegáns az meg az ügyvédeknek való ,sztem találd meg az aranyközéputat :D
2010. jún. 14. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:

két véglet? nem nagyon vágjátok mi az R&B, az R&Bhez tartozó öltözködési stílusban domináns az elegancia, R&B énekesek sűrűn hordják a következőket pl ,szűkített ingek, mellények, nyakkendő, zakó stb

én az R&B stílust követem, és állítólag nagyon jól öltözködök. Szerintem szerezz be pár slim-fites kockás inget és pár elegánsabb inget is, mellényt (egy egyszerűbb v-nyakú pólóval is nagyon jól néz ki), farmerba inkább a szűkebb fazon játszik (én letolva hordom, még ahogy figyeltem, hogy öltözködnek a nagyon pl Chris B, Usher rajtuk láttam, hogy letolva hordják, aztán én is átvettem, így szoktam már meg :))

cipőbe ajánlom a magasszárú cipőket. Ősszel/télen bőrdzseki, szövetkabát, sálak, kendők stbstb

de van még egy másik vonal ami lazább sokkal, ilyen hip-hoposabb pl: [link]

még pár R&Bs kép:

[link]

[link]

de te is nézel klippeket :)

bocs ha hosszúra sikeredett a hozzászólás :S szerintem tudtam segíteni :)

2010. jún. 14. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi, sokat segítettél!

Most már csak azt kellene kitalálni, hogy miből milyen márkákat válasszak, és hol kaphatom meg őket!

Le tudnád írni ezeket is részletesen?

2010. jún. 14. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
persze, szívesen segítek. mennyit szánnál ruhákra? Milyen árkategóriában gondolkozol?
2010. jún. 14. 23:43
 10/10 A kérdező kommentje:
A pénz az nem számít.
2010. jún. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!