Melyik stílust válasszam a kettő közül?
Szeretnék felvenni valamilyen stílust, mert már unom, hogy olyan hétköznapi vagyok.
Ez a két stílus állna a legközelebb hozzám: RnB vagy pedig az elegáns, kifinomult stílus.
A kérdésem pedig az lenne, hogy ezek a stílusok milyen öltözködési formákkal járnak?
Hogyan öltözködik egy olyan valaki, aki az RnB stílust szereti, és hogyan öltözik egy elegáns, kifinomult úriember?
hát a két végletet választottad sztem az úriember öltönyös lakkcipős fazon az RnB-s pasi pedig laza gatyákba és pólókba jár sportcipővel
és honnan tudod h ezek a stílusok pont neked valók? alakíthatsz ki magadnak egyéni stílust is vagy mondjuk átmenetet a 2 stílus között
RnB-re nincs ötletem,lévén hogy nem az a stílusom.
A kifinomult úriembert ez az én szótáramban:
külső: Öltöny,zakó,ing,nyakkendő,elegáns nadrág,cipő,aktatáska,általában jólfésült,sosem borostás.
belső: udvarias,igényes,bő szókincsű,lovagias,fogékonya művészetek iránt.
két véglet? nem nagyon vágjátok mi az R&B, az R&Bhez tartozó öltözködési stílusban domináns az elegancia, R&B énekesek sűrűn hordják a következőket pl ,szűkített ingek, mellények, nyakkendő, zakó stb
én az R&B stílust követem, és állítólag nagyon jól öltözködök. Szerintem szerezz be pár slim-fites kockás inget és pár elegánsabb inget is, mellényt (egy egyszerűbb v-nyakú pólóval is nagyon jól néz ki), farmerba inkább a szűkebb fazon játszik (én letolva hordom, még ahogy figyeltem, hogy öltözködnek a nagyon pl Chris B, Usher rajtuk láttam, hogy letolva hordják, aztán én is átvettem, így szoktam már meg :))
cipőbe ajánlom a magasszárú cipőket. Ősszel/télen bőrdzseki, szövetkabát, sálak, kendők stbstb
de van még egy másik vonal ami lazább sokkal, ilyen hip-hoposabb pl: [link]
még pár R&Bs kép:
de te is nézel klippeket :)
bocs ha hosszúra sikeredett a hozzászólás :S szerintem tudtam segíteni :)
Köszi, sokat segítettél!
Most már csak azt kellene kitalálni, hogy miből milyen márkákat válasszak, és hol kaphatom meg őket!
Le tudnád írni ezeket is részletesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!