Stílust, ruhatárat szeretnék váltani, miképp?
Figyelt kérdés
Elegánsabban, nőiesebben szeretnék öltözni. Hol, és milyen ruhákat szerezzek be? Nincs sok pénzem rá, mennyibe kerülhet kb? Egy farmer, talán egy cipő, pár kiegészítő és sok pólóra gondoltam.
17/L
2011. nov. 13. 16:18
1/7 anonim válasza:
Ha nem a legdrágább helyeken vásárolsz, hanem Tacco, C&A, Deichmann, akkor egy farmer olyan 6000ft, cipő 6000-10 000ft, felsők 2500-4000ft között. Nem egészen értem, hogy milyen típusú stílus váltásra gondolsz, mert a farmer+póló nem elegáns, se nem kifejezetten nőies, szóval kicsit fejtsd ki bővebben és megpróbálok segíteni.
2/7 anonim válasza:
Turiba menj én is ott vásárolok. [link]
Ruhákat vegyél, magassarkút.
3/7 edi0617 válasza:
A turi tényleg jó ott egyedi cuccokat is lehet találni ami nem jön veled szembe az utcán,én már elég régóta csak turiba járok ruhákat vásárolni,ja és turis szandim is van ami vaci uj 400ft volt:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igen, szerintem turi lesz a vége, már voltam hádában, de csak 1-2 jó ruhát találtam. Olyanra gondoltam, hogy nincs valakinek valami jó képe, honlap címe, ahol ilyen ruha párosítások vannak? Pl ilyesmire gondolok, bár ez épp nem tetszik: [link]
2011. nov. 15. 20:07
5/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ha nincs sok pénzed tökéletes lehet a farmer, akár fehérben is. Ehhez ne 1xű polót, hanem kicsit nőcisebb felsőt válassz, rövidebb fazonú tunikát, csőtopot, stb. Fontos szerintem az is, hogy a színeket ne vidd tulzásba, 2-3 színnél ne viselj 1xre többet, az néha a kevesebb több. Vegyél egy blézert is az elegáns, és ezt választhatod élénkebb színekben is.
Ha ügyes vagy 30ezerből kijön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!