Már kíváncsi lennék. Akik itt mindenkire azt mondják, hogy tucat! Ők milyen "stílust képviselnek"?
hát a tucatot :D
ennek nincs külön neve
azt hordják ami a divat
Azt fogják mondani, hogy ők az egyéniségüket követik, és azt veszik föl, ami nekik tetszik, és hogy mennyire nem érdekli őket más véleménye stb.
Nem kell elhinni, ezek a legtucatabb emberek. Nincs gond azzal, ha valaki hasonlóan néz ki, mint a kortársai, ez teljesen normális, az ember egy szociális lény, inkább azokat kéne kinézni, akik direkt ki akarnak lógni.
Ugyan azt hordják ők is mint minden divatmajom, csak egyedinek hiszik magukat... -.-
Amúgy ez már engem is érdekelt :D hogy nekik milyen a stílusok ha minden embert le "tucatoznak".
Vagy ha valakinek a converse meg a csőnadrág jön be akkor az is tucat, mert véletlenül a sok divatmajom is elkezdte ezt hordani, úgy hogy nem is tetszik nekik...
De akik "egyedinek" mondják magukat ők azt mondják hogy turkálóból vásárolnak meg varrnak maguknak ruhát.
Én is látom ha valami tucat.
És én bevallom, én is tucatcuccokat hordok.
Ez a különbség, hogy van aki bevallja, van aki meg veri a nyálát hogy egyedi. DE: valóban jól írta valaki, ha valami tucat, az nem baj, hiszen az ember egymástól lesi el a dolgokat az életben, ez normális szociális forma, így változunk és fejlődünk, látunk valamit valakin, megtetszik és mi is akarunk. A baj csak ott van ha valaki ezt nem látja be. Én belátom, sok tucatcuccom van, mert tetszenek, sosem gondoltam magam egyéninek, de nem is volt soha feltűnési viszketegségem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!