Miért van az hogy manapság szinte majdnem mindenkire azt mondják hogy kövér?
első válaszadó: mozogtam, napi 40 perc futás:)
utolsó válaszadó: akkor te hasonló vagy mint én :) bár sajnos ha 5 kilóval könnyebbek lennénk akkor is dagadtak lnnék őszerintük-.-"
166 cm vagyok es 50 kg, nekem is szoltak mar be, hogy kover vagyok, de nem erdekel.Media es anorxia...
50 kilo ala nem akarok menni, 20 evesen nem ereznem jol magam ez alatt a suly alatt, barki barmit mond.
Nézd, enegm is piszkáltak mert a 170 cm mellé voltam 65 kg.
Nem vagyok csontsovány, de korán lett nőies alkatom, nagy mellem van, széles a csípőm. 16-18 évesen bő zsákruhákat, eltakaró cuccokat hordtam, mert azt mondták kövér vagyok. Azután elkezdtem nőiesebben öltözni, vettem egy-két szűk felsőt, jobb melltartót. Mindenki azzal jött, hogy de sokat fogytam, elkezdtek körbeudvarolni a fiúk. Közben se centiben se kilóban nem voltam kevesebb.
Ehhez szokj hozzá, ez a nők közötti versengés aduásza, kb. olyan mint amikor a fiúk leb.uzizzák egymást, bárkit meg lehet vele sérteni. A fiúk meg 1-2 éven belül rájönnek, hogy hogyan érdemes beszélni a csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!