Valóban, a szépség tényleg olyan dolog, amivel szinte bármit el lehet érni manapság?
Ha van valami tapasztalatotok, önmagatokkal kapcsolatban, vagy a környezetetekben, leírnátok nekem?
Én azon a véleményen vagyok, hogy sajnos a mai világban igen, nagyon nagy előny, ha az ember szép. Manapság minden a látszatra épül.
Az túlzás, hogy bármit el lehet érni, mert ha emellett "sík hülye" vagy, nem sokra viszed hosszú távon. De valóban előny, ha valaki dekoratív és kellemes megjelenésű. Az a minimum, hogy legyen ápolt.
Saját magamon is tapasztaltam. Volt egy rosszabb korszak az életemben, amikor elhagytam magamat. Nagyon sokat híztam, nem jártam csinos ruhákban, nem volt kedvem sminkelni stb. Később megembereltem magamat és változtattam. Azóta teljesen máshogy állnak hozzám az emberek. Jobban keresik a társaságomat, kedvesebbek velem. Bár itt nem csak a puszta külsőségről van szó, hanem az önbizalomról. Ha elégedett vagy magaddal, magabiztosabb leszel. Az emberek pedig jobban szeretik az ilyen embereket, mint az elesett, siránkozó típusúakat.
mindent talán nem...meg lehet hártány is.
én pl. a hátrányait "élvezem".
a pasik többségének tetszek, a kapcsolatban élők velem akarják csalni a csajukat, a csajok meg mindenhol gyűlölnek és kiközösítenek ( pár kivétellel, akiknek megvan a saját rajongótáboruk szintén :P).
tehát annyira nem kell irigyelni a szépeket...
olyan kevés ember közeledik hozzánk őszinte szeretettel...
20/L
Elony lehet bizonyos helyzetekben, de amire nem gondol az ember az az, hogy hatrany is lehet az irigyseg miatt. Pl. volt egy noi egyetemi tanar es a vizsgan nem engedett at egy lanyt akarhanyszor ment, mert szep volt. Ezt o ott igy kijelentette, tehat ezert volt. O ilyen nogyulolo no volt, minden not utalt, aki kiemelkedoen szep volt arrol nem beszelve, hogy a fiatal lanyokat utalta a legjobban. A lanynak az volt a szerencseje, hogy ezt a tanart mas okbol kirugtak es ugy tudott kovetkezo evben atmenni a vizsgan.
Illetve sok kiemelkedoen szep no egyedul van, mert a ferfiak meg sem kozelitik. Ugy vannak vele, hogy biztos, hogy van parja vagy felnek tole, hogy nem eleg jok nekik kulsot illetoen.
Szoval mindennek van elonye es hatranya.
Azt irod, hogy minden a latszatra epul. Ezzel egyet ertek, de ha belegondolsz, te is szivesebben nezel egy szep viragra, mint egy elszaradtra, szivesebben gyonyorkodsz egy szep epuletben, mint egy szemetdombban. Az ember az elet minden teruleten az esztetikus dolgokat reszesiti elonyben. Viszont az a jo, hogy mindannyian mashogy latunk dolgokat, embereket, igy akinek valami csunya, masnak akar szep is lehet. Nincs meghatarozva, hogy ki a szep.
"Nem lehet elérni bármit, de nagyon nagy előny. Hamarabb felvesznek dolgozni bárhova egy szép csinos lányt, mint egy kövér bányarémet. Ez tény."
EZ tény.
Férfiakból előnyben vannak a jóképűek, őket inkább alkalmazzák, mint a csúnyábbakat.
Viszont nőknél fordítva igaz: ha egy nő csúnyácska, akkor úgy gondolják, megbizhatóbb, mint egy szép. Tehát csúnya lányt előbb alkalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!